anaf

Başarılı
Yer
Sakarya
Selam, yakın zamanda bilgisayarıma format atacağım, yedekleri vesaire aldım. Sizce en stabil çalışan, sorunsuz, hızlı, fazla yer kaplamayan Windows 10 sürümü hangisi?
Custom OS benzeri de olabilir ama şu anda revision OS var hiç memnun değilim, ne önerebilirsiniz?

Revision OS Custom OS kategorisinde en performanslısı. Doğru yalan yok ama kapatmaması gereken şeyleri kapatıyor. Mesela Windows güvenlik duvarı, kablosuz Wi-Fi vb.

Onları geri açabiliyor seçebiliyorsunuz hocam, bende kapatmadı ve çok memnunum ReviOS bayağı iyi geldi bana. ReviOS veya AtlasOS öneririm 22H2 sürümüne.

Selam, yakın zamanda bilgisayarıma format atacağım, yedekleri vesaire aldım. Sizce en stabil çalışan, sorunsuz, hızlı, fazla yer kaplamayan Windows 10 sürümü hangisi?
Custom OS benzeri de olabilir ama şu anda revision OS var hiç memnun değilim, ne önerebilirsiniz?

Ben kendi bilgisayarımda LTSC kullanıyorum yağ gibi akıyor merak ederseniz forumda alakalı konular var.

Revision OS custom os kategorisinde en performanslısı. Doğru yalan yok ama kapatmaması gereken şeyleri kapatıyor. Mesela Windows güvenlik duvarı, kablosuz wifi vb.
Onları geri açabiliyor seçebiliyorsunuz hocam, bende kapatmadı ve çok memnunum ReviOS bayağı iyi geldi bana. ReviOS veya AtlasOS öneririm 22H2 sürümüne.

Herkesin deneyimine göre değişiyor, ben mesela RAM kullanımı için Custom ISO kullananlardan değilim bana çok komik geliyor o muhabbet, asıl önemli olan arka plan da işlem sayısı, bu konuda RevıOS AtlasOS ve Ghost Spectre çok iyi ama benim asıl kullanma sebebim GhostToolbox ve Ghost'un kendisinin geliştirdiği toollar var içinde çok işime yarıyor mesela Temp klasörlerini tek tıkla silmek log dosyalarını tek tıkla kaldırmak gibi özellikleri var.

1766355716212.webp

image.webp