Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tahakeskin

Gelişen
Merhaba, ASUS X500VX laptopumda BIOS acess level user olarak gözüküyor fakat bu ayarı deafult olarak BIOS'ta değiştiremiyorum. Bunun adminastror olması lazım çünkü boot override kısmını değiştirmem lazım. Boot Menu'ye gir diyeceksiniz fakat normal klavyesinin yanlışlıkla bağlantısını kopardım ve üçüncü taraf klavye ve fare kullanıyorum. Bu yüzden de boot Menu'ye giremiyorum. Bu yüzden BIOS acess level kısmını adminastror olarak değiştirmem lazım. Hayırlı günler.

Fotoğrafı:

Sunucu işlesin diye fotoğrafın boyutunu ve kalitesini en düşük yaptım :)

Artık sorun yok çünkü tamir ettim.

IMG_0579.webp

IMG_0580.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@Cruslan

Not: ESC ile boot menüsüne girmek için klavye bağlantısını taktım. BIOS acess level hâlâ user.

Bilgisayarın içini açtım, büyük siyah klavye kablosunu bulup büyük pimin giriş yerini açıp sağı ve solu simetrik olacak şekilde bağlayıp geri pimi ve bilgisayarı kapattım.

Yeşil işaretlediğim kablo klavye kablosu normalde o dışarıdaydı. Şimdi taktım.
@Cruslan

Not: ESC ile boot menüsüne girmek için klavye bağlantısını taktım. BIOS acess level hâlâ user.

Bilgisayarın içini açtım, büyük siyah klavye kablosunu bulup büyük pimin giriş yerini açıp sağı ve solu simetrik olacak şekilde bağlayıp geri pimi ve bilgisayarı kapattım.

Yeşil işaretlediğim kablo klavye kablosu normalde o dışarıdaydı. Şimdi taktım.

Dosya Ekleri

• IMG_0580.webp
    IMG_0580.webp
    665,3 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Çözüm