MVP

Başarılı
Yer
Los Angeles
Selam arkadaşlar,

Su an da Fast IPS ASUS ROG STRIX 1440p monitor kullanıyorum. Ikincil bir monitor almayi dusunuyordum uzun suredir, bunu da yapmisken OLED olsun istedim. RTINGS uzerinden birçok inceleme yazisi okudum. Fiyat performans olarak ASUS XG27AQDMG aklima yatti gibi.

OLED monitor konusunda bilgili arkadaslarin yorumlarini alabilir miyim? [imath]658 bandinda satiliyor, vergisiyle birlikte[/imath]710 civarinda bir odeme yapacagim.

Ürün linki: https://www.amazon.com/dp/B0CZWM44QP?th=1

Simdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar,

Su an da Fast IPS ASUS ROG STRIX 1440p monitor kullanıyorum. Ikincil bir monitor almayi dusunuyordum uzun suredir, bunu da yapmisken OLED olsun istedim. RTINGS uzerinden birçok inceleme yazisi okudum. Fiyat performans olarak ASUS XG27AQDMG aklima yatti gibi.

OLED monitor konusunda bilgili arkadaslarin yorumlarini alabilir miyim? [imath]658 bandinda satiliyor, vergisiyle birlikte[/imath]710 civarinda bir odeme yapacagim.

Ürün linki: https://www.amazon.com/dp/B0CZWM44QP?th=1

Simdiden teşekkürler.

Alınır.

Gayet iyi monitor. OLED'in temel problemi olan parlaklik bu monitorde yuksek seviyelere ulasabiliyor. Incelemelerde 350CD civari olculuyor %100 ekranda. Cogu OLED monitor %100 ekranda 250-270CD civari parlaklik sunuyor.

Berkay hocam bendeki AW2725DF OLED'in mikrofiber bezi kayboldu, mikrofiber bez alacağım ama malumunuz damıtılmış su ile kullansamda ekranda parmak izleri oluşuyor. OLED monitörü temizlemek için 1000 TL civarında önerebileceğiniz bir ürün var mı? Özellikle link paylaşırsanız memnun kalırım.

@2254, aklimda bir oneri yok maalesef.
@MVP, hayirli olsun gule gule kullan.
Bunu aldım.
IMG_3595.webp

Eyeshaker’in sitesine girip canlı desteğe sorduğumda aseton olmadığını ve qd oled için uygun olduğunu söylediler. Link paylaşmadım çünkü geçen gün link paylaştım diye uyarı yedim. Zaten yazınca çıkıyor. Sizce bu ürün iyi midir?

Leke vs yapar mı diye çekiniyorum ama dayanamadım. Dell kendi sitesinde aw2725df için aseton içermeyen ekran temizleyiciler olur demiş.
IMG_3596.webp