Detaylar
Kim cevapladı?Thanos
Üstün
Siz düzeltemezsiniz servis düzeltir. Bilgisayarcıda düzeltebilir ama daha da içine batırırsa servis gibi olmayacağı için elinde kalır cihaz.Arkadaşlar sıvı soğutucu aldım onu deneyeyim dedim ama işlemci elimden kaydı anakart köşesinde böyle bir yer. Oluştu kameranın Zoom'u ile nasıl düzeltirim ben bunu?
Eki Görüntüle 168473
Siz düzeltemezsiniz servis düzeltir. Bilgisayarcıda düzeltebilir ama daha da içine batırırsa servis gibi olmayacağı için elinde kalır cihaz.
Yok benim kesin elimde kalırda şu an bir denim dedim çalıştı acaba hangi fonksiyonu devre dışı kaldı.
Thanos
Üstün
Her pinin dediğiniz gibi bir görevi var, oyun testlerine sokun eğer bir sıkıntı yoksa ve sizde sıkıntı etmiyorsanız kullanabilrsiniz.Yok benim kesin elimde kalırda şu an bir denim dedim çalıştı acaba hangi fonksiyonu devre dışı kaldı.
Her pinin dediğiniz gibi bir görevi var, oyun testlerine sokun eğer bir sıkıntı yoksa ve sizde sıkıntı etmiyorsanız kullanabilrsiniz.
ASUS'u aradım 500-1000TL arası dedi değiştirsem mi? Değieşcek parçanın orijinal olduğunu söylediler.
Thanos
Üstün
Ben olsam değiştiririm, değiştirin bence.ASUS'u aradım 500-1000TL arası dedi değiştirsem mi? Değieşcek parçanın orijinal olduğunu söylediler.
Öyle yapacağım ne olur ne olma belki işlemciyi bozar toplam 1500TL ücret çıkardılar 6 ay da garanti veriyorlar.
Thanos
Üstün
Göndermeden önce pinlerin videosunu da çekmenizi tavsiye ederim. Bu pin işi ne kadar yetkili servis bile çok ince işçilik gerektiren bir iş. Önceden Asus servisine monitörüm için işim düşmüştü çizikli panel takmışlardı, ondan dolayı bu pin gibi konularda işi şansa bırakmamak lazım. Muhakkak birkaç tane net fotoğraf ve video çekiniz.Öyle yapacağım ne olur ne olma belki işlemciyi bozar toplam 1500TL ücret çıkardılar 6 ay da garanti veriyorlar.
Göndermeden önce pinlerin videosunu da çekmenizi tavsiye ederim. Bu pin işi ne kadar yetkili servis bile çok ince işçilik gerektiren bir iş. Önceden ASUS servisine monitörüm için işim düşmüştü çizikli panel takmışlardı, ondan dolayı bu pin gibi konularda işi şansa bırakmamak lazım. Muhakkak birkaç tane net fotoğraf ve video çekiniz.
Komple soketi değiştirmeyecekler mi?
Thanos
Üstün
Tamir de edebilirler, değiştiredebilirler. Siz güvenliği elden bırakmayın diye diyorum.
Yeni konular
-
-
Elektronik Colorful CVN X870 Ark Frozen Wi-Fi V14 - 10.999 TL
- Niccolo Machiavelli
-
-
-