mortem.dll 93

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Makaleler
61
Yer
Cordis Die
Haksız sayılmazsınız. Bu ürünler ofislerde kullanılıyor daha çok.

İş için de kullanılmaz. GPU'suz yüksek işlemciyi ne yapacaksın? Kurgu yapılmaz, render alınmaz, çizim yapılmaz. MC Office ve muhasebe işlerinde kullanacaksan bu kadar yüksek laptopa gerek yok. Hangi amaca hizmet ediyor, anlamadım.

Biz Turkler atip tutmayi cok severiz. 285H icinde Arc Graphics 140T var arkadaslar. 4.813 TFLOP'luk, 3DMark Speed Way'de 557 puan cikaran bir iGPU. QuickSync destegi de var, cok ucmadan render da alabilirsiniz. Yil olmus 2026, laptoplardaki iGPU'lar hala 2010'lardaki HD Graphics kalitesinde saniliyor.

Bu abimizin testlerine guveniyorum, kendisi ayni CPU ve iGPU kombosuyla catir catir RDR2 bile oynayabiliyor.

Bu fiyata M5 MBA tercih ederim sahsen ancak Windows kampinda kalacaklar icin gayet guzel bir secenek bence. Her laptopta oyun oynamak ya da icerik uretmek zorunda degilsiniz, super ekrani olan bir laptop ile guzel kalitede icerik tuketmek isteyen insanlar cok. Bana da sacma geliyor bu fiyatta ultrabook almak ancak kotu urunler yoktur, kotu fiyatlar vardir diyelim.