Intel CPU sevmiyorum hocam. E-Core, P-Core olayı var bir de çok elektrik tüketiyorlar bundan dolayı ısınıyorlar ve pil ömrü azalıyor.
Benzer konular
- Çözüldü
Intel CPU sevmiyorum hocam. E-Core, P-Core olayı var bir de çok elektrik tüketiyorlar bundan dolayı ısınıyorlar ve pil ömrü azalıyor.
Hocam, yanınızda anladığım kadarıyla oyun oynayacak cihaz götürecekseniz harici bir ekran kartı şart. O pil süresi ayarlanıyor diye biliyorum. Video izleme süresi 6 saat falan.Intel CPU sevmiyorum hocam. E-Core, P-Core olayı var bir de çok elektrik tüketiyorlar bundan dolayı ısınıyorlar ve pil ömrü azalıyor.
Intel CPU sevmiyorum hocam. E-Core, p-Core olayı var bir de çok elektrik tüketiyorlar bundan dolayı ısınıyorlar ve pil ömrü azalıyor.
zaten aynı performansı veren benzer fiyatta AMD islemcili laptop olsa onu öneririz zaten.
Buyurun, önerin.
@AMG GOAT, attığım A16 cihaza bakabilirsiniz. İçerisindeki mcpu oldukça performanslı ve stabil çalışıyor, iyi batarya süreleri alırsınız. Bunun yanında 5060M gibi bir dGPU da var içerisinde. Güzel cihazdır.