ASUS Zenfone 2 için batarya bulunur mu?

avkila.tech 7

Uzman
Makaleler
1
Selamlar, elimde bir ASUS Zenfone 2 var ancak güvenilir markalardan batarya bulamıyorum. Bir markadan buldum ancak hiç güven vermiyor, patlayacak gibi. Rovimex markası ile bir deneyiminiz oldu mu? Ayrıca bu cihaza başka nereden batarya alabilrim?

Zamanında Deji takmıştım, ne yazik ki 1 yılda takılan pili de öldürmeyi başarıyor o cihaz.

Deji bulamadım, galiba rastgele bir markanınkini kullanacağım. Zaten 10 senelik cihaz batarya yok maalesef. İntel işlemcili falan çok güzel de bilemiyorum.
Ben 2015-2021 arası 6 sene kullandım. 4 defa pil, 2 defa USB yuvası,1 defa Sim yuvası değiştirdim. En sonunda depolama yongası yandı ve cihaz açılmaz hale geldi. Dertli ama eğlenceli cihazdır.

Ben 2015-2021 arası 6 sene kullandım. 4 defa pil, 2 defa USB yuvası,1 defa Sim yuvası değiştirdim. En sonunda depolama yongası yandı ve cihaz açılmaz hale geldi. Dertli ama eğlenceli cihazdır.
Ben de işte tanıdıktan tamire aldım şimdi batarya değiştireceğim 2016 üretim batarya var üstünde orjinal gayet de akıcı çalışıyor ancak şarjdan söktüğünde maksimum 1 dakika ömrü var sonra ölüyor direkt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…