Dilerim, bu soysuzlardan birisi bir gün bana denk gelir.

Canım ülkemin mükemmel adaleti sağ olsun, hak eden değil hak etmeyen hak ettiğini görüyor. Bir şey yapmanız durumunda ağır işlem görecek taraf siz olacaksınız. O yine kurtulacak, üstüne bunlar tek de gezmiyorlar. Yazık gerçekten. 100 yıl geriye gitsek, 200 yıl ileriye gitmiş olacağız..

Forum kurallarından çekiniyordum. Yoksa soyuna sopuna kadar söverdim bu kansızın.
@Milas 'ın yazdığı gibi.

Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner.

Canım ülkemin mükemmel adaleti sağ olsun, hak eden değil hak etmeyen hak ettiğini görüyor. Bir şey yapmanız durumunda ağır işlem görecek taraf siz olacaksınız. O yine kurtulacak, üstüne bunlar tek de gezmiyorlar. Yazık gerçekten. 100 yıl geriye gitsek, 200 yıl ileriye gitmiş olacağız..
"100 yıl geriye gitsek, 200 yıl ileriye gitmiş olacağız.."

Daha çok söz varda. İşte, var sadece. 🙂
Sabırlı bir nesiliz. Elbet zamanımız gelicek.

Son düzenleme:
"100 yıl geriye gitsek, 200 yıl ileriye gitmiş olacağı."

Daha çok söz varda. İşte, var sadece. 🙂
Sabırlı bir nesiliz. Elbet zamanımız gelecek.

Daha kötü olan da şu hocam. Forum listesine baktığımda konu gayet göz önünde ancak kimse tek kelime yazmaya bile tenezzül etmiyor. O derece ümit kesilmiş artık. Güzel günler yakındır. Bu millet geçmişini yedirmez.

Daha kötü olan da şu hocam. Forum listesine baktığımda konu gayet göz önünde ancak kimse tek kelime yazmaya bile tenezzül etmiyor. O derece ümit kesilmiş artık. güzel günler yakındır. Bu millet geçmişini yedirmez.

Açıkçası artık kelimeler kifayetsiz kalıyor. Zaman tekrar edecek gibi duruyor eskiden de bu senaryonun bir benzeri yıllar önce oldu.

Daha kötü olan da şu hocam. Forum listesine baktığımda konu gayet göz önünde ancak kimse tek kelime yazmaya bile tenezzül etmiyor. O derece ümit kesilmiş artık. Güzel günler yakındır. Bu millet geçmişini yedirmez.
Yazdım yazdım sildim..

Forum içinde fazla sayıda Atatürk karşıtı olduğunu düşünmüyorum, düşünmek istemiyorum. 🙂

Umarım görenler sinirlerine hakim olamadıkları için yazmıyordur.

Ben bile zor tutuyorum kendimi.

2028 son şansımız desem abartı olmaz. 🙂

rey mysterio wrestling GIF by WWE

Keşke bundan yapılsa.