Mevcut okuduğum okulda, nakil sonrası bakmaya gittiğimde bir çocuk kafam kadar bıçak yakalatmıştı; hiçbir şey yapmadılar, mezun oldu. Şaşırmıyorum artık.

2 dal sigarayı liseye sokmaya çalışırken kırk takla atıyorduk biz, adamlar ortaokulda kasaturalarla tehditler ata ata geziyor. Bir de oyunlara suçu atıyorlar, yetiştiremiyorsunuz gelip oyunlara çamur atıyorlar.
O çocuğun ailesini alıp göndereceksin cezaevine, bak bakalım bu olaylar azalıyor mu, azalmıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şanlıurfa'daki olayda da malum şahıs okul müdürünün şikayeti üzerine gözaltına alınmış, ardından serbest bırakılmış ve ertesi gün yaşananlar herkesin malumu.

Bu saatten sonra sadece dualarımız bizle, okullara koyulan 2 polis olay unutulduktan sonra "personel yetersizliği"nden dolayı merkezlere çekilecek. Sonumuz belli.

Dosya Ekleri

• AISelect_20260417_123905_Google.webp
    AISelect_20260417_123905_Google.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 63
Birisini öldürene kadar kimseyi içeri almıyorlar. 3. derece yakınımdan şahit oldum, yapmadığı şey kalmadı ama birisini öldürmediği için hala dışarda elini kolunu sallayarak geziyor. Bayramda köye gitmeye korkuyorum, yahu bir insan bayramda köye gitmekten niye korksun? Benim korkumun sebebi olan yönetimin Allah bin türlü belasını versin. Tehdit falan sözde kalır anca. Fiilen yapıp da birini öldürmediği için dışarda gezen binlerce kişi var.