Detaylar
Kim cevapladı?
Adam zaten İngiltere'ye gitmişti. Bu adam Kabristana gitmedi mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Türkiye'de X kullanırsanız hesap Türkiye'de görünür.Yurt dışından yönetilmeyen mi var? Herkesin sahibi yurt dışında.
Bunu biliyorum zaten. Ben de aslında ufak bir gönderme yapmıştım.Türkiye'de X kullanırsanız hesap Türkiye'de görünür.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Ayy! Pardon! Ben şöyle okumuşum: "Herkesin hesabı yurtdışından yönetiliyor zaten.". "Herkesin sahibi" yazıyormuş. Pardon.Bunu biliyorum zaten. Ben de aslında ufak bir gönderme yapmıştım.
Sorun yok Hocam.Ayy! Pardon! Ben şöyle okumuşum: "Herkesin hesabı yurtdışından yönetiliyor zaten.". "Herkesin sahibi" yazıyormuş. Pardon.
Kayra342727
Uzman
Öleceği zaman bazılarının da resim vermiş olduğu Atatürk düşmanı, Yunan donoru Kadir Mısıroğlu'nun resmi X hesabının tıpkı atası Abdülhamit gibi İngiltere'den yönetildiği ortaya çıktı.
Dostum, Abdülhamid İngiltere'ye gitmiş de bizim mi haberimiz yok? Yoksa kendin deliller bulup araştırıp bu iddiayı ortaya çıkardın?
Torukojin Kaneki
Başarılı
Dostum, Abdülhamid İngiltere'ye gitmiş de bizim mi haberimiz yok? Yoksa kendin deliller bulup araştırıp bu iddiayı ortaya çıkardın?
İlginçsin kanka. Moğollara ve Özbeklere Rus alfabesi kullanıyor diye laf ediyorsun. Arap alfabesi kullanan Osmanlı olmak istiyorsun. Kadınların kapanmak zorunda olduğu bir ülke istiyorsun. Tarihte kanıtlanmış şeyleri inkar ediyorsun.