BirForumcuKişi 71
Üstün
Hocam nedense AI cover olayına bir tık karşı gibiyim. Eğlenceli olması yönünde hiçbir sorun yok. Hatta ilgi çekici. Ancak bu tür yapay zekalar belirli bir raddeden sonra, artık yapay zeka mı söylüyor yoksa gerçekten biz mi şarkı söylüyoruz belli olmamaya başlayacak noktalara ulaşırsa, ileride benim hayalini kurduğum dublaj ve şarkıcılık ve mix kariyerim etkilenmez mi? Sadece ben değil, muhtemelen bu işi şu anda bile yapan birçok sanatçı da olumsuz etkilenecek. Gelecekte bu tarz AI'lere daha fazla dava açılma riski var. Ben mesela bu tür AI'lerden genelde uzak duruyorum. Zaten kullanımı karmaşık.
Hocam nedense AI cover olayına bir tık karşı gibiyim. Eğlenceli olması yönünde hiçbir sorun yok. Hatta ilgi çekici. Ancak bu tür yapay zekalar belirli bir raddeden sonra, artık yapay zeka mı söylüyor yoksa gerçekten biz mi şarkı söylüyoruz belli olmamaya başlayacak noktalara ulaşırsa, ileride benim hayalini kurduğum dublaj ve şarkıcılık ve mix kariyerim etkilenmez mi? Sadece ben değil, muhtemelen bu işi şu anda bile yapan birçok sanatçı da olumsuz etkilenecek. Gelecekte bu tarz AI'lere daha fazla dava açılma riski var. Ben mesela bu tür AI'lerden genelde uzak duruyorum. Zaten kullanımı karmaşık.
Hocam her sektörü teknoloji ele geçiriyor zaten yavaş yavaş. Tarımdan tutun hizmet sektörüne her yerde teknoloji insanların yerini alıyor. İleride yapay zekanın da insan zekasının yerini alacağı ortada. Buna yapabileceğimiz bir şey yok pek maalesef.Hocam nedense AI cover olayına bir tık karşı gibiyim. Eğlenceli olması yönünde hiçbir sorun yok. Hatta ilgi çekici. Ancak bu tür yapay zekalar belirli bir raddeden sonra, artık yapay zeka mı söylüyor yoksa gerçekten biz mi şarkı söylüyoruz belli olmamaya başlayacak noktalara ulaşırsa, ileride benim hayalini kurduğum dublaj ve şarkıcılık ve mix kariyerim etkilenmez mi? Sadece ben değil, muhtemelen bu işi şu anda bile yapan birçok sanatçı da olumsuz etkilenecek. Gelecekte bu tarz AI'lere daha fazla dava açılma riski var. Ben mesela bu tür AI'lerden genelde uzak duruyorum. Zaten kullanımı karmaşık.
Knk bir çok mesleğin yerini yapay zeka/robotlar alma durumu var. Bilim kurgu filmlerine kurgu diyoruz ama bir süre sonra az da olsa onlara evrilecez, bu kaçınılmaz. Senin dediğin mantıkla hiç teknolojiyi geliştirmememiz lazım. Bu senin hayalini, gelecekteki mesleğini tehHocam nedense AI cover olayına bir tık karşı gibiyim. Eğlenceli olması yönünde hiçbir sorun yok. Hatta ilgi çekici. Ancak bu tür yapay zekalar belirli bir raddeden sonra, artık yapay zeka mı söylüyor yoksa gerçekten biz mi şarkı söylüyoruz belli olmamaya başlayacak noktalara ulaşırsa, ileride benim hayalini kurduğum dublaj ve şarkıcılık ve mix kariyerim etkilenmez mi? Sadece ben değil, muhtemelen bu işi şu anda bile yapan birçok sanatçı da olumsuz etkilenecek. Gelecekte bu tarz AI'lere daha fazla dava açılma riski var. Ben mesela bu tür AI'lerden genelde uzak duruyorum. Zaten kullanımı karmaşık.