Detaylar
Kim cevapladı?Merhaba, bunları almayı düşünüyorum. Ama nasıl duvara koyacağım? Onun hakkında bir fikrim yok. Bilgisi olan, yardımcı olursa sevinirim. Saygılar, teşekkürler.
Eki Görüntüle 200470
Eki Görüntüle 200468
2. 12 parça olanlar yapışkanıyla geliyor, yapıştırıyorsunuz. Ben de almıştım aynısından.
creazy
Başarılı
2. 12 parça olanlar yapışkanıyla geliyor, yapıştırıyorsunuz. Ben de almıştım aynısından.
Yani, direkt duvara koyunca yapışıyor mu? Benim odamda da böyle bir alan var; o tabloyu buraya assam, yanlarına da 12 parçalı olanları assam nasıl olur? Alternatif önerin varsa onları da alabilirim. Teşekkürler.
Yani, direkt duvara koyunca yapışıyor mu? Benim odamda da böyle bir alan var; o tabloyu buraya assam, yanlarına da 12 parçalı olanları assam nasıl olur? Alternatif önerin varsa onları da alabilirim. Teşekkürler.
Eki Görüntüle 200473
Vallahi ben Subnautica temalı olanları almıştım, yapışaknların kağıdını söküyosun tabloya yapıştırıyosun. Sonra diğer tarafını söküp duvara koyuyosun, her tablo için 4 yapışkan gelmişti bende. Tak diye yapışıyor bence güzel olur ben resmini çekip atayım size bekleyin.
creazy
Başarılı
Olur.Vallahi ben Subnautica temalı olanları almıştım, yapışaknların kağıdını söküyosun tabloya yapıştırıyosun. Sonra diğer tarafını söküp duvara koyuyosun, her tablo için 4 yapışkan gelmişti bende. Tak diye yapışıyor bence güzel olur ben resmini çekip atayım size bekleyin.
Peki bu tek tablo iyi midir? Başka öneriniz var ise, almak isterim. Saygılar. Teşekkürler.
Yapışaknların kağıdını söküyosun tabloya yapıştırıyosun.
Yani, arkasında yapışkanlar var, onları söküp duvara yapıştırıyorsun, değil mi? Düşme ya da benzeri bir sorun olmaz herhalde, sanırım.
Forumdan dolayı bir de resimleri telefondan bilgisayara WhatsApp yoluyla aktarmamdan dolayı kalite düştü elbette, gerçekte bunun 3 katı daha iyi görünüyor. Haberiniz olsun.
Olur.
Eki Görüntüle 200478
Peki bu tek tablo iyi midir? Başka öneriniz var ise, almak isterim. Saygılar. Teşekkürler.
Yani, arkasında yapışkanlar var, onları söküp duvara yapıştırıyorsun, değil mi? Düşme ya da benzeri bir sorun olmaz herhalde, sanırım.
Vallahi benim alalı 1.5 sene oldu düşmediler.
creazy
Başarılı
Eki Görüntüle 200481
Eki Görüntüle 200482
Forumdan dolayı bir de resimleri telefondan bilgisayara WhatsApp yoluyla aktarmamdan dolayı kalite düştü elbette, gerçekte bunun 3 katı daha iyi görünüyor. Haberiniz olsun.
Vallahi benim alalı 1.5 sene oldu düşmediler.
İyi o zaman, teşekkür ederim. Ben o tabloyu ve 12 parçayı alayım o zaman. Önce tabloyu çiviyle asayım, sonra da 12 parçayı tablonun sağ, sol, üst, alt gibi kısımlarına yerleştireyim. Ne dersiniz, olur mu?
@deniz745 bir de şu iki parçayı alıp sağ ve sola assam güzel olur mu? Ama bunları duvara asmam için başka çiviye gerek var mı? Ya da başka türlü, nasıl asabilirim?
İyi o zaman, teşekkür ederim. Ben o tabloyu ve 12 parçayı alayım o zaman. Önce tabloyu çiviyle asayım, sonra da 12 parçayı tablonun sağ, sol, üst, alt gibi kısımlarına yerleştireyim. Ne dersiniz, olur mu?
@deniz745 bir de şu iki parçayı alıp sağ ve sola assam güzel olur mu? Ama bunları duvara asmam için başka çiviye gerek var mı? Ya da başka türlü, nasıl asabilirim?
Eki Görüntüle 200491
Vallahi bence yanlara gerek yok, şu şekilde bir düzen yapabilirsiniz;
Kötü çizdim ama az çok anlaşılmıştır sanırım.
Extra olarak, evet o kumaşlar için de çiviye ihtiyacınız var.
creazy
Başarılı
Vallahi bence yanlara gerek yok, şu şekilde bir düzen yapabilirsiniz;
Eki Görüntüle 200523
Kötü çizdim ama az çok anlaşılmıştır sanırım.
Buraya sığar mı hocam?
Dosya Ekleri
Not: Yemek yiyordum geç cevap için özür dilerim.
Evde mezura var ise cam ile o balkon kapısının oradaki çıkıntı arasındaki mesafeyi ölçer misiniz?
Evde mezura var ise cam ile o balkon kapısının oradaki çıkıntı arasındaki mesafeyi ölçer misiniz?