EfeA

Uzman
Yer
İstanbul
Aşağıya görselleri bırakıyorum.

…-via @tr.kemaliste (9).webp

…-via @tr.kemaliste (8).webp

…-via @tr.kemaliste (6).webp

…-via @tr.kemaliste (5).webp

Sizler de aşağıya beğendiğiniz sözleri bırakırsanız mutlu olurum.

Dünyadan bir Atatürk gelmiş geçmiş, onu görmedik ama görmüş gibi kalbimizde yaşıyor. Osmanlı padişahlarının hepsini toplasan bir tane Mustafa Kemal etmez belki ♥️
Ata ayrımı bir tarafa çok başka bir adam gerçekten.

Bunu diyebilecek seviyede olan bir adam gerçekten çok başka bir adam.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251205_221143_Instagram.webp
    Screenshot_20251205_221143_Instagram.webp
    885,1 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleyen: Moderatör:
"Orduya ilk katıldığım günlerde, bir Arap binbaşısının ''Kavm-i Necip evladına sen nasıl kötü muamele yaparsın'' diye tokatladığı bir Anadolu çocuğunun iki damla göz yaşında Türklük şuuruna erdim. Onda gördüm ve kuvvetle duydum. Ondan sonra Türklük benim derin kaynağım, en derin övünç membaım oldu. Benim hayatta yegane fahrim, servetim, Türklükten başka bir şey değildir." -Mustafa Kemal Atatürk

Fikirlerinin doğruluğu ve keskinliği hala bir takım art niyetli insanlara batıyor. Huzur içinde uyurken bile kazanıyor. Türklük ateşini ölümsüzleştirdiğin için minnettarız paşam.

Dünyadan bir Atatürk gelmiş geçmiş, onu görmedik ama görmüş gibi kalbimizde yaşıyor. Osmanlı padişahlarının hepsini toplasan bir tane Mustafa Kemal etmez belki ♥️
Atatürk çok büyük adam ama Fatih, Yavuz Selim, Kanuni, 4. Murad gibi padişahlar varken bunu demek komik.