Atatürk'e hakaret edilen bir ortamda ne yapılmalı?

Sessiz kal ve devlete şikayet et boş ver.

Hocam sadece bir şey sormak istiyorum. İmam hatipte mi okuyorsun? Bu arada tavsiye olarak bunları sürekli şikayet et müdürüne hocana. 3-5 babasının kim olduğu belli olmayan çapulcular diye tahmin ediyorum. Onlar anca kapalı alanlarda dil uzatırlar. Dışarı çıksalar sağlam dayak yiyeceklerini biliyorlar çünkü. Bir de kendini ezdirme davandan dönme. Atatürk'e laf ediyorlarsa sende şeri*t'a laf et. Yallah afganistana de zaten onlar kudurur.

En kötü senaryoda bile HGB'ye kalır.
Ve sicillerine de hiç bir şey işlenmez.
Neden hakaret ediyorsunuz dediği için 20 kişi sıkıştırmış. Bunları dese acaba ne yaparlar. Tek başınayken yapabileceği tek şey münakaşaya girmemek olacaktır. Yangına körükle git tavsiyesi vermeyin.

Dövme taraftarıyım da bu ülkede Atatürk'e karşı işlenen suçlara verilen cezalar (!) ortadayken artık boş veriyorum.
Elimde olsa bende döverimde lavuklar ordu gibiler.

İmamhatipte okuyorum evet. Bunlar kuduz köpek gibi kendilerine karşı bir şey soylendiğinde hemen ayaklanıyolar.

Telefon vermeme şansım yok.

Ne kadar gizli şekilde şikayet etsemde benden bilirler çok fazla münakaşaya girdik ve hepsinde de dayağın ucundan döndüm.

Ve aralarından birinin en sevdiği şarkıcı cashflow adamın Mustafa Kemal Atatürk diye şarkısı var

Atatürk'e hakaret direkt disiplin sebebi değil mi yönetmelikte?

Sövdükleri an gizlice video kaydına alıp birkaç tane Twitter haber sayfasına gönder sonrasını biliyorsundur zaten.

Aynen kanka ya gizlice videoya alsın, o da suç KVKK ile uğraşır.

Anonim olarak paylaşıldığı sürece sıkıntı olmaz ki Atatürk'e küfredilen bir yerde KVKK daha onemli bir konu mu olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…