Freaktofen
Başarılı
Dostlar, ben 11. sınıfa geçtim ve 9 ve 10. sınıfta öğlenci sabahçı olayı bulunan okulun sistemi değiştirdi, yani tam gün. MEB baskı yapıyormuş, artık ne kadar doğru bilemem. Normalde 35x2 blok dersti, hatta 9. sınıfta 30x2'ydi, muazzamdı. Ben de 9. sınıfın sonunda Başakşehir'e taşındım Bağcılar'dan. Her gün 10 durak metro + 25 dakika yokuş üstü yoldan yürüyüş. Eskiden blok dersin tatlılığı, ulaşımın acısını bastırıyordu, bitter çikolata misali ama bu sene okulda diğerleri gibi 40 dakika ders, bolca 10 dakika teneffüs ve öğle teneffüsü ekleyince okul saatim en az 2.30 saat arttı. Yani artık okulun o amele yürüyüşünü katlanılacak kılan şey yok oldu. Ben de dedim ki, tamam artık her okul tam günse bari 5 dakika yakındaki okula gideyim. Nakil yapmaya çalışıyorum ama hiçbir okul kabul etmiyor. Kontenjanı var ama herkes benden üstte, OBP 74 ile geçtim ortaokulu.
Ne yapabilirim? Dil bölümü olduğu için az olabilir ama diğer okulların eşit ağırlık kontenjanını ve eğer varsa sözel bölümü kontenjanını bilmiyorum.
Ne yapabilirim? Dil bölümü olduğu için az olabilir ama diğer okulların eşit ağırlık kontenjanını ve eğer varsa sözel bölümü kontenjanını bilmiyorum.