Detaylar
Kim cevapladı?Bazı insanların toplumdaki ayrımcılığı körüklemek için buna neden olduğunu düşünüyorum toplumu birbirine kırdırıyorlar bu şekilde. Lütfen eğer biri siyasi fikirlerini eyleme geçirmiyorsa ona bulaşmayın toplumdaki ayrımcılık ve nefrete sizde ortak olmayın.
Prof. Dr. Abuzer Kömürcü
Uzman
Bir şey düşünmek istemiyorum çünkü zamanımı ve enerjimi daha faydalı şeyler için harcıyorum.
Michael Scofield
Uzman
Genelde hiçbiri Türk değil.
CyHaN_Atalay
Uzman
Mesela bir arkadaş Daimond Tema hakkında alıntı paylaşmış,
"İnsanına bağlı. Şimdi elin Amerikasında, Atatürk'le hiçbir alakası olmayan bir vatandaşın sevmesi gerekmiyor. Tanımaz, bilmez, bir hayrı dokunmamıştır, hayatında bir etkisi yoktur. Nereden bilecek yani?"
Bunun içindeki insanların Atatürk'e sevip, nefret etmesi çok normal. Çokta şaşırılacak durum değil hatta hiçbir şey söylememek lazım bu kesime. Ne de olsa onlar karşı taraf ve kendilerince haklılar
Çünkü onlar İngiliz, Amerikalı, Ermeni, Yunanlı, Balkanlardan ve nice eski düşmanlarımızdı... Sadece saygısızlık yapmasınlar yeter.
Lakin konu bizim içimizdeki dümenden "Türk" Homosapiens gelince onlar direkt Türk değil hatta terörizme bir şekilde destek olan ve destek olması potansiyeli taşıyan insanlardır. Mesela Osmanlıyı seven ama Atatürk'ün doğduğu dönemdeki Selanik'e Yunan toprağı diyen lavuklar bile var. Bir insan mal olabilir, gözü boyanmış olabilir ama bu kadar tutarsız bir şey söylüyorsa mallıktan başka bir şeyde ararım ben. Yoksa bir Türk kendi yaşadığı Türkiye Cumhuriyet topraklarını ve o toprakları kurtarmış Atatürk ve geçmişteki herhangi bir atamıza neden sövme gereği duysun? Eleştirebilirsin lakin onlar eleştirmiyor yalan yanlış şeyler söyleyip sadece iftira atıyorlar eleştiri adı altında.
"İnsanına bağlı. Şimdi elin Amerikasında, Atatürk'le hiçbir alakası olmayan bir vatandaşın sevmesi gerekmiyor. Tanımaz, bilmez, bir hayrı dokunmamıştır, hayatında bir etkisi yoktur. Nereden bilecek yani?"
Bunun içindeki insanların Atatürk'e sevip, nefret etmesi çok normal. Çokta şaşırılacak durum değil hatta hiçbir şey söylememek lazım bu kesime. Ne de olsa onlar karşı taraf ve kendilerince haklılar
Lakin konu bizim içimizdeki dümenden "Türk" Homosapiens gelince onlar direkt Türk değil hatta terörizme bir şekilde destek olan ve destek olması potansiyeli taşıyan insanlardır. Mesela Osmanlıyı seven ama Atatürk'ün doğduğu dönemdeki Selanik'e Yunan toprağı diyen lavuklar bile var. Bir insan mal olabilir, gözü boyanmış olabilir ama bu kadar tutarsız bir şey söylüyorsa mallıktan başka bir şeyde ararım ben. Yoksa bir Türk kendi yaşadığı Türkiye Cumhuriyet topraklarını ve o toprakları kurtarmış Atatürk ve geçmişteki herhangi bir atamıza neden sövme gereği duysun? Eleştirebilirsin lakin onlar eleştirmiyor yalan yanlış şeyler söyleyip sadece iftira atıyorlar eleştiri adı altında.
Ali Osman 06
Çalışkan
Atatürk'ün yaptığı bazı şeyler işlerine gelmiyor. Yani şahsen ben hala dini ibadetlerimi hem de özgürce yapabiliyorum. Zaten Medeni Kanunlar vs. girmeyeceğim, herkes biliyor. Olmasaydı bırakın sokakta Allah'ı zikretsek hücreye atarlardı bizi.
yusufumm07
Üstün
Hiç bir ülkede kurucusuna küfür edilmiyor bizde ki kadar anlamadıkları için din yumuşak karın olduğu için kötü bakılıyor Osmanlı batılaşmaya ayak uyduramadığı için yıkıldı .Gelde anlat Din bazlı yönetimler gelişemezsin Klasik ergüman Musulu,Kerkük niye bıraktık?Bırakmasan bugün belki işgal altındaydın çünkü petrol için yapmayacakları şey yok Görüyoruz Maduroyu devirdiler
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-