Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boykotu bırakmaya gerek yok, teker teker gidelim istiyorum ben. Onları en sona bırakmıştım ben bilerek, dozajı yavaş yavaş arttıracaktım ben ama ya :(
Bu arkadaş aylar önce de bunları söylüyordu hala söylüyor. Aylar önce cevap veremeyip kaçmıştı. Tekrar aynısını yapacak. Tekrar yapacak. Ve tekrar yapacak.

Bir önceki CB seçimlerinde 'CHP başa geçerse Apo çıkar.' diyorlardı, şimdi Apo'yu kendileri çıkarıyor.
Ama CHP'nin amacı HDP ile işbirliği yapıp ülkeyi teröristlere vermekti. Onların amacı ise liderleri "sayın" O.. Ç..'yi meclise çıkarmak ve terörü bitirmek. Yersen.

Ama CHP'nin amacı HDP ile işbirliği yapıp ülkeyi teröristlere vermekti. Onların amacı ise liderleri "sayın" O.. Ç..'yi meclise çıkarmak ve terörü bitirmek. Yersen.
Oralara girip ağzımı kirletmeyeceğim. Ben şuna bi' boykot listesinin sebebini vereyim, canı sıkıldıkça okusun.
Ülker: Ermenistan-Azerbaycan savaşında Ermenistan'a karşı uygulanan boykotu delip ihracat yapmıştı.
TRT ve diğer yandaş kanallar: Saraçhane Eylemleri'ni yayınlamadı, boykot sonrası yayınlamak zorunda kalındı.
İhlas Holding'e ait markalar: İhlas doğrudan cemaat bağlantılı bir holding oluşumudur, Işıkçılar Cemaati'ne bağlı oldukları kabul edilir.
Doğuş ve Turkuvaz Medya: İhlas Holding ile aynı sebepten ötürü boykot listesinde.
Milli Piyango ve Demirören'e ait diğer şirketler: AKP'nin en büyük finansörlerinden birisidir, zamanında Beşiktaş'ın FEDA Dönemi'ne girmesine sebep olmuştu.
ETStur: Bolu Kartalkaya Oteli sonrasında Kültür-Turizm Bakanı'nın rezilliklerinden ötürü sahibi olduğu ETStur'a boykot çağrısı yapıldı.
Starbucks: İsrail'in Filistin'deki katliamlarına destek veren en büyük kuruluşlardan birisidir.

Diğeri hangisiydi? Liboş Şeriatçı mı?

Kendi ülkesini İngiltere'ye şikayet eden, kendi ülkesini boykot eden kişilerden ne beklersin ki. Görüşlerini dikkate almaya bile gerek yok.
İstanbul Hükümeti, Osmanlı Devleti topraklarını işgalcilere bırakmaya başladığı için Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, İstanbul Hükümeti’ne karşı çıkarak Ankara Hükümeti’ni kurdu. Bu sayede Türkiye Cumhuriyeti topraklarının bir kısmı işgale karşı büyük bir zaferle kurtarıldı. Tarihi araştırmanızı tavsiye ederim.

Arkadaş daha demin anayasal suç işledi farkında bile değil. @Recep Baltaş hocam gerekli hukuki adımların atılmasını sağlarsanız çok müteşekkir oluruz, arkadaş az önce 'Türkiye vatandaşıyım.' cümlesiyle birlikte T.C. Anayasası'nın 66. maddesini ihlal etmiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş daha demin anayasal suç işledi farkında bile değil. @Recep Baltaş hocam gerekli hukuki adımların atılmasını sağlarsanız çok müteşekkir oluruz, arkadaş az önce 'Türkiye vatandaşıyım.' cümlesiyle birlikte T.C. Anayasası'nın 66. maddesini ihlal etmiştir.

Nasıl bir suç işlemişim?

İstanbul Hükümeti, Osmanlı Devleti topraklarını işgalcilere bırakmaya başladığı için Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, İstanbul Hükümeti'ne karşı çıkarak Ankara Hükümeti'ni kurdu. Bu sayede Türkiye Cumhuriyeti topraklarının bir kısmı işgale karşı büyük bir zaferle kurtarıldı. Tarihi araştırmanızı tavsiye ederim.

Ben zaten bunu inkar etmiyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.