Ben bunu kullandım ve sorun yaşamadım o yüzden bilgim yoktu. Sağ olun.İşlemcileri patatesten farksız. Exaroton olsa bile Aternos sunucularını kullanıyor. Tek farkı elle RAM arttırması yapıyorsunuz.
Detaylar
Kim cevapladı?Ethem Efe
Üstün
Normal ev kullanicisinin internetinde bayagi ugrastiriyor bu surec. Ozellikle klasik ISS modemi varsa, ustune CGNAT eklenince port forwarding yapmak bayagi ugrastiriyor. Videodaki arkadas da zaten VPN kullanarak bunlari asmis ancak aşırı ideal bir yol da degil. Cogu ücretsiz VPN'de p2p destegi genelde olmuyor mesela, videodaki de yanilmiyorsam parali bir VPN.
Arkada sunucunun CPU ve RAM icecegini, ustune internet kotuyse de ping olusacagini belirtmeme gerek bile yok.
Katılmıyorum, CGNAT olsa bile ücretsiz port forwarding yöntemleri var onlarca. En iyi örneği ngrok mesela. Sınırsız şekilde kullanabilir hesap açarak.
@vanillamint onu geçtim statip IP 100 ila 200 TL arasında değişiyor. Bir sunucuya 500 600 TL vermektense bunu yapmak çok daha mantıklı.
Son düzenleme:
Oyununuz orijinal mi? Orijinal ise fps.ms kullanın.Bıktım artık şu Aternos'tan. 20-25 tane hafif mod indirdim sürekli hata veriyor. Aternos gibi başka bir ücretsiz sunucu sitesi yok mu? Yoksa Aternos'tan devam edeceğiz ne yapalım.
Tuhoiisa
Üstün
Katılmıyorum, CGNAT olsa bile ücretsiz port forwarding yöntemleri var onlarca. En iyi örneği ngrok mesela. Sınırsız şekilde kullanabilir hesap açarak.
Ngrok'a 1GB bandwith limiti gelmişti yanlış hatırlamıyorsam sınırsız mı hala?
Ethem Efe
Üstün
Bir yerden sonra bitiyor sanırım ama hesap değiştirerek kullanıyorum. Örnek vereyim: 1. hesabımda bitti diyelim. 2. hesabımda bitene kadar kullanıyorum. O da bitince zaten 1. hesaptaki tekrar geri gelmiş oluyor.Ngrok'a 1GB bandwith limiti gelmişti yanlış hatırlamıyorsam sınırsız mı hala?