Bu gece Türkçe rap çok hareketliydi. Çıkan parçalardan biri de Ati242'nin Kaptan parçası. Ati242 bana göre Türkçe rap'teki en iyi yeni nesil sanatçıdır. Global potansiyeli var. Siz ne düşünüyorsunuz?
@1538 Artık arada bir böyle dürteceğim sizi , rahatsız olursanız söyleyin, etiketlemem.
TR yeni neslin çoğunda eksik olan şey lirikalite. Kadınlar, uyuşturucu, alkol, küfürden ileri gidemiyorlar. Atilla bu konuda kendini gösterebiliyor. Üstelik sürekli yeni tarzlar deniyor ve neredeyse hepsinde de kalitesini konuşturmuş.
TR yeni neslin çoğunda eksik olan şey lirikalite. Kadınlar, uyuşturucu, alkol, küfürden ileri gidemiyorlar. Atilla bu konuda kendini gösterebiliyor. Üstelik sürekli yeni tarzlar deniyor ve neredeyse hepsinde de kalitesini konuşturmuş.
Bu gece Türkçe rap çok hareketliydi. Çıkan parçalardan biri de Ati242'nin Kaptan parçası. Ati242 bana göre Türkçe rap'teki en iyi yeni nesil sanatçıdır. Global potansiyeli var. Siz ne düşünüyorsunuz?
Evet Ezhel ve Yung Ouzo'da salmış ama benim de en beğendiğim bu oldu.
Flowu zaten akiyor ve bu beate cok güzel rhyme oturtmuş. Sağlam parça. 2. verse'ü de ayrı olarak beğendim. Rahmetli Pop Smoke'u andırıyor bana.
Piyasaya ilk girdikleri kadar sert çocuk modlari yok. Diğerlerini sevmem de Lvbel'ı dinliyorum, tarzi hoş geliyor bana. Yaptıkları hit oluyor zaten, sadece hiphop dinleyicileri değil farklı türden de dinleyiciler kazandı.
Piyasaya ilk girdikleri kadar sert çocuk modlari yok. Diğerlerini sevmem de Lvbel'ı dinliyorum, tarzi hoş geliyor bana. Yaptıkları hit oluyor zaten, sadece hiphop dinleyicileri değil farklı türden de dinleyiciler kazandı.
Öyle beatlere yazıyor ki yaptıklarının akılda kalmaması zor. Piyasa yapmalik, clublarda, ortamlarda acmalik yapıyor, farkli ve yenilikçi olduğundan hit olması da bu yüzden. Genel dinleyici kitlesi artık sokaklar veya real pek istemiyor, buna Travis ve Kid Cudi'yi örnek verebilirim bildiğiniz gibi, dinlenme üzerine artık.
Bilinen parçaları; nakaratlar insanın ağzına, beat beyninde dolanıyor istemsizce: