Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 7
Yaz geliyor ya yavaş yavaş daha da çıkarmaya başlarlar bence.
Tepki, Hidra, Ati, Şehinşah Hep paylaştılar yeni rap.
Şarkısı güzel olmuş bu arada beğendim. Lirik ve flow akıyor.
Tepki, Hidra, Ati, Şehinşah Hep paylaştılar yeni rap.
Şarkısı güzel olmuş bu arada beğendim. Lirik ve flow akıyor.
Son düzenleme:
TR yeni neslin çoğunda eksik olan şey lirikalite. Kadınlar, uyuşturucu, alkol, küfürden ileri gidemiyorlar. Atilla bu konuda kendini gösterebiliyor. Üstelik sürekli yeni tarzlar deniyor ve neredeyse hepsinde de kalitesini konuşturmuş.Şarkısı güzel olmuş bu arada beğendim. Lirik ve flow akıyor.
- Makaleler
- 7
TR yeni neslin çoğunda eksik olan şey lirikalite. Kadınlar, uyuşturucu, alkol, küfürden ileri gidemiyorlar. Atilla bu konuda kendini gösterebiliyor. Üstelik sürekli yeni tarzlar deniyor ve neredeyse hepsinde de kalitesini konuşturmuş.
Sözlere bak Allah için.
Yorumlar da aynı kendi gibi.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 7
Ben de şunu şuraya koyup kaçıyorum.
Bu gece Türkçe rap çok hareketliydi. Çıkan parçalardan biri de Ati242'nin Kaptan parçası. Ati242 bana göre Türkçe rap'teki en iyi yeni nesil sanatçıdır. Global potansiyeli var. Siz ne düşünüyorsunuz?
Evet Ezhel ve Yung Ouzo'da salmış ama benim de en beğendiğim bu oldu.
Flowu zaten akiyor ve bu beate cok güzel rhyme oturtmuş. Sağlam parça. 2. verse'ü de ayrı olarak beğendim. Rahmetli Pop Smoke'u andırıyor bana.
Her zaman edebilirsin.@1538 Artık arada bir böyle dürteceğim siziRahatsız olursanız söyleyin, etiketlemem.
Hep bunlar bozuyor piyasayı. Sözlere bak Allah için.Bunlar değerli rap yapanlardan daha fazla değer görüyor ya halk işte, halk önemli.
Yorumlar da aynı kendi gibi.
Piyasaya ilk girdikleri kadar sert çocuk modlari yok. Diğerlerini sevmem de Lvbel'ı dinliyorum, tarzi hoş geliyor bana. Yaptıkları hit oluyor zaten, sadece hiphop dinleyicileri değil farklı türden de dinleyiciler kazandı.
Ya ben bu adamı anlayamıyorum. Yeni nesil var, eski nesil var, bir de bu var. Çok değişik bir çar.Piyasaya ilk girdikleri kadar sert çocuk modlari yok. Diğerlerini sevmem de Lvbel'ı dinliyorum, tarzi hoş geliyor bana. Yaptıkları hit oluyor zaten, sadece hiphop dinleyicileri değil farklı türden de dinleyiciler kazandı.![]()
En iyi acapella'lardandır kesinlikle.
- Makaleler
- 7
Piyasaya ilk girdikleri kadar sert çocuk modlari yok. Diğerlerini sevmem de Lvbel'ı dinliyorum, tarzi hoş geliyor bana. Yaptıkları hit oluyor zaten, sadece hiphop dinleyicileri değil farklı türden de dinleyiciler kazandı.![]()
Ya hocam hit oluyor da ne yaptığı belli değil. Aspova gibi bu da. Bir şarkı çıkarıyor iyi hoş, bir şarkı çıkarıyor adama etmediğim küfür kalmıyor.
Boş ver, bırak da sevmiyeyim bu adamı ya.
Ya ben bu adamı anlayamıyorum. Yeni nesil var, eski nesil var, bir de bu var. Çok değişik bir çar.![]()
Öyle beatlere yazıyor ki yaptıklarının akılda kalmaması zor. Piyasa yapmalik, clublarda, ortamlarda acmalik yapıyor, farkli ve yenilikçi olduğundan hit olması da bu yüzden.Ya hocam hit oluyor da ne yaptığı belli değil. Aspova gibi bu da. Bir şarkı çıkarıyor iyi hoş, bir şarkı çıkarıyor adama etmediğim küfür kalmıyor.
Boş ver, bırak da sevmiyeyim bu adamı ya.![]()
Bilinen parçaları; nakaratlar insanın ağzına, beat beyninde dolanıyor istemsizce:
Anlamlı müzikler eskide kaldı maalesef.