GhostOps 2

Becerikli
Arkadaşlar selam, Escape from Tarkov'da son güncellemeden sonra bende garip bir tuş atama sorunu oluştu. Bazı komutlar çalışmıyor ve controls kısmında interact, check chamber, discard gibi bazı eylemlerin ismi tamamen kaybolup none olarak görünüyor.

Tuşlar atanmış gözüküyor, mesela F tuşu interact için atanmış ama oyunda F'ye bastığımda hiçbir şey olmuyor. Envanteri açamıyorum, loot yapamıyorum ve bazı şeylerle etkileşime giremiyorum. Kısacası RAID içinde oyun oynanamaz hale geliyor.

Sadece birkaç komutta bu sorun var, bütün tuşlar bozulmuş değil. Tuşları tekrar atamayı denedim ama düzelmedi.

Bir yayında bu sorunun klavye düzeninden kaynaklanabileceğini ve English (US) / QWERTY klavye düzenine geçmeyi denememi söylediler. Onu da deneyeceğim.

Escape from Tarkov'da son güncellemeden sonra aynı sorunu yaşayan var mı? Çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?

1785798907054.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam, Escape from Tarkov'da son güncellemeden sonra bende garip bir tuş atama sorunu oluştu. Bazı komutlar çalışmıyor ve controls kısmında interact, check chamber, discard gibi bazı eylemlerin ismi tamamen kaybolup none olarak görünüyor.

Tuşlar atanmış gözüküyor, mesela F tuşu interact için atanmış ama oyunda F'ye bastığımda hiçbir şey olmuyor. Envanteri açamıyorum, loot yapamıyorum ve bazı şeylerle etkileşime giremiyorum. Kısacası RAID içinde oyun oynanamaz hale geliyor.

Sadece birkaç komutta bu sorun var, bütün tuşlar bozulmuş değil. Tuşları tekrar atamayı denedim ama düzelmedi.

Bir yayında bu sorunun klavye düzeninden kaynaklanabileceğini ve English (us) / QWERTY klavye düzenine geçmeyi denememi söylediler. Onu da deneyeceğim.

Escape from Tarkov'da son güncellemeden sonra aynı sorunu yaşayan var mı? çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Eki Görüntüle 271031

Selam,
Bunu dün Windows ve klavyeyi İngilizce yapıp çözdü bazı yayın yapan arkadaşlar. Deneyeceğim demişsin, çözüm oldu mu bari? Ben de hem Windows hem klavyeyi İngilizce yaptım, düzeldi çünkü.

Selam,
Bunu dün Windows ve klavyeyi İngilizce yapıp çözdü bazı yayın yapan arkadaşlar. Deneyeceğim demişsin, çözüm oldu mu bari? Ben de hem Windows hem klavyeyi İngilizce yaptım, düzeldi çünkü.
Basit çözümlerin hiçbiri işe yaramadı. Oyunu silip yeniden yükledim, dosyaları doğruladım ve benzeri yöntemleri denedim ama sorun hâlâ devam ediyor.