9 yaşındaki çocuk benim soy ağacımı biliyor. E-imza hacklediler vb. gibi şeyler var. Bunlar gibi şeyler hala oluyor mu?
9 yaşındaki çocuk benim soy ağacımı biliyor. E-imza hacklediler vb. gibi şeyler var. Bunlar gibi şeyler hala oluyor mu?
Evet, hala oluyor. Veriler panellerde sürekli güncelleniyor. Çünkü içerideler. "Hırsız içerdeyse kapı kilit tutmaz"9 yaşındaki çocuk benim soy ağacımı biliyor. E-imza hacklediler vb. gibi şeyler var. Bunlar gibi şeyler hala oluyor mu?
Bu durumdan korunmak için internette tamamen anonim olmak zorundasın. Eğer Instagram ya da diğer sosyal medya hesapların varsa hesaplarında isim-soyisim bilgin yer almamalı. Konumun asla olmamalı.
Evet ehliyet almayalım, yeni kimlik kartı çıkartmayalım, otobüs bileti almayalım, otel rezervasyonu yapmayalım, okula gitmeyelim, askerlik yapmayalım, trafikte araba kullanmayalım...Bu durumdan korunmak için internette tamamen anonim olmak zorundasın. Eğer Instagram ya da diğer sosyal medya hesapların varsa hesaplarında isim-soyisim bilgin yer almamalı. Konumun asla olmamalı.
Ben sadece sanalda bilgilerinle sana şantaj yapabilecek veletlere karşı anonim olmayı tavsiye ettim.Evet ehliyet almayalım, yeni kimlik kartı çıkartmayalım, otobüs bileti almayalım, otel rezervasyonu yapmayalım, okula gitmeyelim, askerlik yapmayalım, trafikte araba kullanmayalım...
Bu devirde sadece sosyal medyada anonim olmak, kişisel bilgilerin bulunamayacağı anlamına gelmiyor.