mehmetali

Uzman
Arkadaşlar, bu hafta içinde mouse satın alacağım. Bu iki mouse arasında fiyat farkı açık ama ikisi arasında kaldım. Mouse'dan anlayan arkadaşlar ilgilenirse çok sevinirim. Hangisini almalıyım ya da daha iyi performanslı aynı fiyat bandında ürün tavsiyesi de yapabilirsiniz. Claw tutuşa sahibim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsinde aynı sorun var. Sadece pembe renginde diğerlerine göre daha az oluyor. Şu an en sorunsuz renk o denilebilir.
Bende Spl 1 var yıllar önce aldiğim halada calisiyor ve beyaz öyle terleyen bir el yapım yok, elimide temiz tutarım hala 0 sararma var, birde insanların göz ardı ettiği şey güneş işiği, güneş işini sararma yapıyor bu yüzden yazın beyaz farelerde sararma postları çok fazla görürsün.

A9 Ultimate almanız daha iyi olacaktır. Air'in 300 mAh bataryası var, Ultimate'de 800 mAh.

Air switch olarak daha iyi. Ayrıca batarya kaynaklı ne kadar fark edilir bilmiyorum fakat daha hafif. Uzun süre yetecek batarya isteniyorsa Ultimate, daha hafif ve iyi switch isteniyorsa A9 Air daha iyi olur ki ben A9 Air'in batarya tarafında üzeceğini sanmıyorum.