syuraa 1

Çalışkan
Ellerim çok terliyor, gündelik hayatta da aynısı. Gerçi mouse o izi göstermiyor, kavramamda sorun yok ama kutudan çıkan grip tape takmaya değer mi, ne değiştirir?

Ellerim çok terliyor, gündelik hayatta da aynısı. Gerçi mouse o izi göstermiyor, kavramamda sorun yok ama kutudan çıkan grip tape takmaya değer mi, ne değiştirir?
Takın deneyin hocam. En kötü çıkartırsınız. Bende merak ediyorum ellerim çok terliyor bazen mouse tutarken.

Ben tercih etmiyorum ama elin cok terliyorsa grip tape o kayganlik hissini tamamen aliyor. Mouseun kendi plastik yuzeyi bir sure sonra terden dolayi yapis yapis bir his verebiliyor, tape bunu engeller. Hem mouseun kendi kaplamasi da asinmamis olur. Begenmezsen zaten kolayca sokersin, iz de kalmaz.

Ben tercih etmiyorum ama elin cok terliyorsa grip tape o kayganlik hissini tamamen aliyor. Farenin kendi plastik yuzeyi bir sure sonra terden dolayi yapis yapis bir his verebiliyor, tape bunu engeller. Hem farenin kendi kaplamasi da asinmamis olur. Begenmezsen zaten kolayca sokersin, iz de kalmaz.

Hocam zaten mouse o teri çok hissettirmiyor yüzeyi hep kuru gibi duruyor ama bu sefer de grip tape'li deneyelim bakalım.

Bende pro olanı var. Takmıştım ve mouse da ağırlık yarattığı için alışamadım söktüm. Ama tutuş hissi keyifliydi.