Merhaba, az önce daha yeni Wraith'ten aldığım ATK A9’u açtım, bağladım. DPI'ını değiştirmek için ATK Hub driver'ını yükledim. Kablo bağlayın dedi, kabloyu bağlayıp ayarları yaptım, DPI ayarladım. Ama kabloyu çıkartınca ayarladığım DPI sıfırlanıyor. Ayrı bir renk olarak DPI oluştursam bile yine sıfırlanıyor. Bluetooth modunda istediğin DPI'da kullanamıyorum.
Selamlar, A9 Pro mouseum var, yaklaşık 3 4 aylık. Çok memnunum eldeki hissiyatı, hafifliği, tuş kalitesi, kablosuz 8K olması vs. fiyatına göre muazzam bir mouse fakat nazar mı değdi ne oldu bu ATK Hub sitesinde bir sorun var 2 3 haftadır.
Normalde 4 varsayılan DPI ayarı var. 400 800 1600 diye mi ne gidiyordu, şimdi unuttum. Normalde bunların hızını da değiştiriyorsun ya da 5. 6. gibi yeni sabit hızlar da ekleyebiliyorsun mouseun altındaki tuşla falan da bunlar arasında geçiş yapıyor fakat şu an sıfırlasam da 4 varsayılanın hepsinde 100 DPI yazıyor. Onları tek tek seçtiğimde hissediyorum...
Selamlar, A9 Pro mouseum var, yaklaşık 3 4 aylık. Çok memnunum eldeki hissiyatı, hafifliği, tuş kalitesi, kablosuz 8K olması vs. fiyatına göre muazzam bir mouse fakat nazar mı değdi ne oldu bu ATK Hub sitesinde bir sorun var 2 3 haftadır.
Normalde 4 varsayılan DPI ayarı var. 400 800 1600 diye mi ne gidiyordu, şimdi unuttum. Normalde bunların hızını da değiştiriyorsun ya da 5. 6. gibi yeni sabit hızlar da ekleyebiliyorsun mouseun altındaki tuşla falan da bunlar arasında geçiş yapıyor fakat şu an sıfırlasam da 4 varsayılanın hepsinde 100 DPI yazıyor. Onları tek tek seçtiğimde hissediyorum...
Merhaba, az önce daha yeni Wraith'ten aldığım ATK A9'u açtım, bağladım. DPI'ını değiştirmek için ATK hub Driver'ını yükledim. Kablo bağlayın dedi, kabloyu bağlayıp ayarları yaptım, DPI ayarladım. Ama kabloyu çıkartınca ayarladığım DPI sıfırlanıyor. Ayrı bir renk olarak DPI oluştursam bile yine sıfırlanıyor. Bluetooth modunda istediğin DPI'da kullanamıyorum.
Yazılımsal olarak yazılım çakışması veya taktığınız port ile ilgisi olabilir bunlar değilse sorununuz yüksek ihtimal donanımsal olarak diye düşünüyorum.
Yazılımsal olarak yazılım çakışması veya taktığınız port ile ilgisi olabilir bunlar değilse sorununuz yüksek ihtimal donanımsal olarak diye düşünüyorum.
Güncelleme: Sanırım sorunu çözdüm. Windows ayarları> bluetooth ve cihazlar> Fare kısmından işaretçi hassasiyetini arttır seçeneğini kapattım. Şimdi mouseun dpi renklerinin hepsi çalışıyor.
Güncelleme: Sanırım sorunu çözdüm. Windows ayarları> Bluetooth ve cihazlar> fare kısmından işaretçi hassasiyetini arttır seçeneğini kapattım. Şimdi farenin DPI renklerinin hepsi çalışıyor.