LuiLibero

Uzman
Merhaba, az önce daha yeni Wraith'ten aldığım ATK A9’u açtım, bağladım. DPI'ını değiştirmek için ATK Hub driver'ını yükledim. Kablo bağlayın dedi, kabloyu bağlayıp ayarları yaptım, DPI ayarladım. Ama kabloyu çıkartınca ayarladığım DPI sıfırlanıyor. Ayrı bir renk olarak DPI oluştursam bile yine sıfırlanıyor. Bluetooth modunda istediğin DPI'da kullanamıyorum.

Firmware güncellemesi varsa yaptınız mı?
Hayır ama sanırım var indireyim mi?
image.webp

İndirin.

Şu konu işinize yarayabilir.

İndirin.

Şu konu işinize yarayabilir.

Firmware’ı güncelledim sonra kabloyu çıkartıp yine denedim ama hala aynı malasef.

Merhaba, az önce daha yeni Wraith'ten aldığım ATK A9'u açtım, bağladım. DPI'ını değiştirmek için ATK hub Driver'ını yükledim. Kablo bağlayın dedi, kabloyu bağlayıp ayarları yaptım, DPI ayarladım. Ama kabloyu çıkartınca ayarladığım DPI sıfırlanıyor. Ayrı bir renk olarak DPI oluştursam bile yine sıfırlanıyor. Bluetooth modunda istediğin DPI'da kullanamıyorum.

Yazılımsal olarak yazılım çakışması veya taktığınız port ile ilgisi olabilir bunlar değilse sorununuz yüksek ihtimal donanımsal olarak diye düşünüyorum.

Güncelleme: Sanırım sorunu çözdüm. Windows ayarları> Bluetooth ve cihazlar> fare kısmından işaretçi hassasiyetini arttır seçeneğini kapattım. Şimdi farenin DPI renklerinin hepsi çalışıyor.

Mouse diyorsanız bilmiyorum maalesef.

Ne güzel sorunu cözdüyseniz.