ATK A9 farenin uygulama ayarları nasıl olmalı?

Murat07

Uzman
Merhaba arkadaşlar bu ayarlar nasıl olmalı? Ayrıca alttaki 1ms 2ms 4ms ne olmalı?

A9 Plus'ı bu şekilde kullanıyorum bir problem yaşamadım. Çok hayati önem arz ettiğini de düşünmüyorum bu ayarların.

Dosya Ekleri

• 1764252132797.webp
    160,3 KB · Görüntüleme: 312
Bende A9 Ultra var ayarlarım böyle üstteki ayarları kapatın aim bozar key debounce delayı 0 da kullanıyorum şu ana kadar çift tıklama hiç yaşamadım ama siz 1 ya da 2 de kullanabilirsiniz.

Sensör ve MCU farkı var, sizinki üst kalite bir ürün ama bu ayarları da denerim yine de.

Sensör ve MCU farkı var, sizinki üst kalite bir ürün ama bu ayarları da denerim yine de.
Evet fark var ama tavsiyem sizde açık olan Mobile Synchronization'u oyun oynuyorsanız kapatmanız çünkü ufak da olsa gecikme ekleyen bir ayar bu

A9 ultradan genel olarak memnun musunuz nasıl performans veriyor sorun vs. var mı hiç.

1.5 aydır kullanıyorum şu anlık memnunum hiç sorun yaratmadı fakat elime tam oturmuyor gibi hissediyorum 18 cm elim ergonomik mouseden geçtim o büyüktü biraz buna göre ilk kullandığımda elimde küçük kalıyordu ama şu anlık alıştım gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…