Detaylar
Kim cevapladı?4 MS yapın. 1 veya 2 yapınca çift tıklama yapabilir. Ayrıca arada ki farkı hissetmezsiniz zaten.
Tam hocam peki üsttekileri acik kapalı olanları4 MS yapın. 1 veya 2 yapınca çift tıklama yapabilir. Ayrıca arada ki farkı hissetmezsiniz zaten.
Bence onlarda kapalı kalsın, FPS oyunlarında aim kaydırıyor. Yine de kendiniz deneyip ona göre ayar yapabilirsiniz.
Sensör ve MCU farkı var, sizinki üst kalite bir ürün ama bu ayarları da denerim yine de.Bende A9 Ultra var ayarlarım böyle üstteki ayarları kapatın aim bozar key debounce delayı 0 da kullanıyorum şu ana kadar çift tıklama hiç yaşamadım ama siz 1 ya da 2 de kullanabilirsiniz.
Eki Görüntüle 205782
wallywestr
Uzman
a9 ultradan genel olarak memnun musunuz nasıl performans veriyor sorun vs. var mı hiçBende A9 Ultra var ayarlarım böyle üstteki ayarları kapatın aim bozar key debounce delayı 0 da kullanıyorum şu ana kadar çift tıklama hiç yaşamadım ama siz 1 ya da 2 de kullanabilirsiniz.
Eki Görüntüle 205782
Evet fark var ama tavsiyem sizde açık olan Mobile Synchronization'u oyun oynuyorsanız kapatmanız çünkü ufak da olsa gecikme ekleyen bir ayar buSensör ve MCU farkı var, sizinki üst kalite bir ürün ama bu ayarları da denerim yine de.
A9 ultradan genel olarak memnun musunuz nasıl performans veriyor sorun vs. var mı hiç.
1.5 aydır kullanıyorum şu anlık memnunum hiç sorun yaratmadı fakat elime tam oturmuyor gibi hissediyorum 18 cm elim ergonomik mouseden geçtim o büyüktü biraz buna göre ilk kullandığımda elimde küçük kalıyordu ama şu anlık alıştım gibi.