Bronzen 9

Yetkin
Mouse dongle ı takılı olunca ekrana dokunmayıp ekran kendini kapattığında tekrar uyandırıyorum ve siyah ekrana düşüyor.Arkada youtube videosu açık olunca klavyeden başlatıp durdurabiliyorum ama ekranda hiç bir şey gözükmüyor.Zorla kapatmam gerekiyor.Sadece dongle takılıyken yapıyor bunu.Ayrıca uyku moduna almak istediğimde de herşey kapanıyor sonra kendi kendine yeniden açılıyor.

Model nedir? Problemin kaynağını bulalım hocam daha iyi çözüm önerisi sunabilirim.
Lenovo Legion 15IRX10.Servisle konuştumda format falanda attılar ama windows sapıtıyor sürekli. Geçende de hibrit mod sorunu yaşamıştım. Servise gönder diyorda bana yakın olan yetkili servisin puanları yerlerde. O yüzden bu şekil devam edeceğim sanırım.

Cihazın sorunu yazılımsal mı? Driverlar güncel mi veya yanlış kurulmuş olabilir. Aygıt yöneticisinden tek tek bluetooth driverlarını güncelleyin. Ayrıca Windows Update kısmından isteğe bağlı güncellemeleri de yapın.

Cihazın sorunu yazılımsal mı? Driverlar güncel mi veya yanlış kurulmuş olabilir. Aygıt yöneticisinden tek tek bluetooth driverlarını güncelleyin. Ayrıca Windows Update kısmından isteğe bağlı güncellemeleri de yapın.
Hepsi güncel ama sorun ne belli değil.

Hepsi güncel ama sorun ne belli değil.
Lenovo'nun LOQ serisinin problemli olduğunu biliyorum ama Legion serisinin olması garibime gitti. Geçmiş olsun. Dediğim gibi bluetooth ile tekrardan deneyin belki onda bir problem vardır. Yada fareyi başka bir bilgisayarda deneyin.