Detaylar
Kim cevapladı?Merhaba, bugün A9 Plus aldım. Şarjı 85-90 şu an ama takılma sorunu var. Driver yüklemedim herhangi bir.
Cihazı güncelleyin, farklı USB portları deneyin. Mouse Hz değiştirin.
Cihazı güncelleyin, farklı USB portları deneyin. Mouse Hz değiştirin.
Nasıl yapacağımı söylerseniz yapabilirim.
Siteye gidip driver indirin ve kurun. Firmware Update diye bir yer var mı bakın. Gözünüze çarpar belki. Çoğu mouse güncelemesini driver yapıyor. Uygulama içinden Hz değerini 1K olarak deneyin. Farklı USB portları deneyin. Güç ayarlarından USB seçmeli askıya alama ayarını kapatın.
Sorun mousepadden anladığım kadarıyla masada akıyor siyah mousepad olduğu için olabilir mi ?Siteye gidip driver indirin ve kurun. Firmware Update diye bir yer var mı bakın. Gözünüze çarpar belki. Çoğu mouse güncelemesini driver yapıyor. Uygulama içinden Hz değerini 1K olarak deneyin. Farklı USB portları deneyin. Güç ayarlarından USB seçmeli askıya alama ayarını kapatın.
Bende siyah kullanıyorum. Sensor temizliği yapın.Sorun mousepadden anladığım kadarıyla masada akıyor siyah mousepad olduğu için olabilir mi ?
Alessandro Del Piero
Başarılı
Sorun mousepadden anladığım kadarıyla masada akıyor siyah mouse pad olduğu için olabilir mi?
Benim de R1 SE+ da yaşıyordum bu sorunu. LOD ayarını 2mm yaptığımda düzelmişti driverı yükleyin belki düzelir.
@ggbye, bugün aldığı farenin sensörü kirli mi olacak?
Kullandığı mouse pad, kirli olabilir. Temzileme ne sorun yaratacak?