Selam, yine @21312 önerisiyle ilk kablosuz faremi almış bulunmaktayım Ürünü Wraith sitesinden 1.749 TL gibi bir fiyata satın aldım ve 2 gün içerisinde elime ulaştı.
Kutu Açılımı
Ürün oldukça sade ve şık tasarlanmış şekilde geliyor. Paket oldukça özenliydi; açması kolay ve eğlenceli sayılır.
Kutunun içinden fare, 1 adet dongle, şarj kablosu ve 6 adet grip tape çıkıyor. Dongle oldukça küçük ve kullanışlı, grip tapeler ise oldukça rahat ve işlevsel.
Ben A9 Ultra Max 2.0 kullandım. Ultimate harici Click'ler mekanik biraz sert geldi. Ayrıyeten Wraith'ten ürün almanı önermiyorum. Skatezlerini de çok beğenmemiştim. Kısa sürede çamur gibi oldu. Onun dışında kaplaması güzeldi A9 Ultra Max 2.0'ın.
MCHOSE A5 alsan? iki modelden'de iyi.
Uzatma dongle olan versiyonsa Darmoshark M3 tercih et veya MCHOSE A5.
Ben A9 Ultra Max 2.0 kullandım. Ultimate harici Click'ler mekanik biraz sert geldi. Ayrıyeten Wraith'ten ürün almanı önermiyorum. Skatezlerini de çok beğenmemiştim. Kısa sürede çamur gibi oldu. Onun dışında kaplaması güzeldi A9 Ultra Max 2.0'ın.
atk a9 serisi için kronik tıklama problemleri var deniyordu bi ara. bir de 2k üstüne çıkmak istemiyorum fiyatta klavye de almak istediğim için bu ay ikisine de bütçe çok ayıramıyorum
ATK A9 serisi için kronik tıklama problemleri var deniyordu bir ara. Bir de 2K üstüne çıkmak istemiyorum fiyatta klavye de almak istediğim için bu ay ikisine de bütçe çok ayıramıyorum.
atk a9 serisi için kronik tıklama problemleri var deniyordu bi ara. bir de 2k üstüne çıkmak istemiyorum fiyatta klavye de almak istediğim için bu ay ikisine de bütçe çok ayıramıyorum