Detaylar
Kim cevapladı?İki model arasında kaldım. Diyebilirim ama Darmoshark daha çok hoşuma gitti. Beyaz olması şart farenin.
Bence Darmoshark m3.
neden peki hocam
Ethem Efe
Üstün
İki model arasında kaldım. Diyebilirim ama Darmoshark daha çok hoşuma gitti. Beyaz olması şart farenin.
A9 Plus kullanıyorum. Oldukça memnunum, şöyle bırakayım incelemek isterseniz bırakayım bunu buraya.
İnceleme Konu 'ATK A9 Plus'
Selam, yine @21312 önerisiyle ilk kablosuz faremi almış bulunmaktayım
Ürünü Wraith sitesinden 1.749 TL gibi bir fiyata satın aldım ve 2 gün içerisinde elime ulaştı.
Kutunun içinden fare, 1 adet dongle, şarj kablosu ve 6 adet grip tape çıkıyor. Dongle oldukça küçük ve kullanışlı, grip tapeler ise oldukça rahat ve işlevsel.
Boyut olarak 125 X 64 X 40 mm...
Kutu Açılımı
Ürün oldukça sade ve şık tasarlanmış şekilde geliyor. Paket oldukça özenliydi; açması kolay ve eğlenceli sayılır.
Kutunun içinden fare, 1 adet dongle, şarj kablosu ve 6 adet grip tape çıkıyor. Dongle oldukça küçük ve kullanışlı, grip tapeler ise oldukça rahat ve işlevsel.
Tasarım & Ergonomi
Boyut olarak 125 X 64 X 40 mm...
- Ethem Efe
- atk atk a9
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri
Ben A9 Ultra Max 2.0 kullandım. Ultimate harici Click'ler mekanik biraz sert geldi. Ayrıyeten Wraith'ten ürün almanı önermiyorum. Skatezlerini de çok beğenmemiştim. Kısa sürede çamur gibi oldu. Onun dışında kaplaması güzeldi A9 Ultra Max 2.0'ın.
MCHOSE A5 alsan? iki modelden'de iyi.
Uzatma dongle olan versiyonsa Darmoshark M3 tercih et veya MCHOSE A5.
atk a9 serisi için kronik tıklama problemleri var deniyordu bi ara. bir de 2k üstüne çıkmak istemiyorum fiyatta klavye de almak istediğim için bu ay ikisine de bütçe çok ayıramıyorumBen A9 Ultra Max 2.0 kullandım. Ultimate harici Click'ler mekanik biraz sert geldi. Ayrıyeten Wraith'ten ürün almanı önermiyorum. Skatezlerini de çok beğenmemiştim. Kısa sürede çamur gibi oldu. Onun dışında kaplaması güzeldi A9 Ultra Max 2.0'ın.
ATK A9 serisi için kronik tıklama problemleri var deniyordu bir ara. Bir de 2K üstüne çıkmak istemiyorum fiyatta klavye de almak istediğim için bu ay ikisine de bütçe çok ayıramıyorum.
Tıklama sorunu Firmware güncellemesi ile çözüldü. Onun dışında bir sorun yaşanıyor mu, bilmiyorum.
https://www.gaming.gen.tr/urun/859839/dareu-a950gm-white-pixart-3395-sensor-kablosuz-gaming-mouse/ bu da güzel veya fevell Z1 indirim yakalayabilirsen 1500'e gelebilir.
Mchose A5 Ultra asla 2.600 TL edecek bir model değil.Ben A9 Ultra Max 2.0 kullandım. Ultimate harici Click'ler mekanik biraz sert geldi. Ayrıyeten Wraith'ten ürün almanı önermiyorum. Skatezlerini de çok beğenmemiştim. Kısa sürede çamur gibi oldu. Onun dışında kaplaması güzeldi A9 Ultra Max 2.0'ın.
Mekanik switch olan her mouse modelinde karşılaşma ihtimali olan bir durum. Optik switch alırsanız bu sorun %99.99 çözülüyor. A9 Plus üzmez sizi.atk a9 serisi için kronik tıklama problemleri var deniyordu bi ara. bir de 2k üstüne çıkmak istemiyorum fiyatta klavye de almak istediğim için bu ay ikisine de bütçe çok ayıramıyorum
MCHOSE A5 Ultra asla 2.600 TL edecek bir model değil.
Mekanik Switch olan her mouse modelinde karşılaşma ihtimali olan bir durum. Optik Switch alırsanız bu sorun %99.99 çözülüyor. A9 Plus üzmez sizi.
2600 değil ki en son 2300'dü. 2300 e alınabilecek bir model.