Zaten kendi hesabımla giriş yaptım, adresim girili bu şekilde gözüküyor.
Siz de bir sorun var. Gaming.Gen.TR Razer Viper V3 Pro'da bile kargo ücreti alıyor.
Zaten kendi hesabımla giriş yaptım, adresim girili bu şekilde gözüküyor.
ellerim kucuk o yuzden bilemiyorum hangısı olur daha iyiA9 Plus kullanıyorum. Şu anlık memnunum. M3 v2'nin tek A9 Plus'tan ayrılan özelliği 8K olması ama pil dışında diğer özellikleri neredeyse aynı. Abartmıyorum A9'u alalı 2-3 ay oldu ve her gün kullandım şu ana kadar sadece 2 kere şarj ettim. A9 Plus'ın tek kötü özelliği ise ağırlık dengesinin berbat olması. Bence elinize en çok hangisi uyuyorsa onu alın.
boyutları benzer zaten bir de kullandıgım mouse kadar. ama kullandıgım mouse razer deathadder essential yani çok kotu bi mouse ama model ve boyut olarak darmosharka benzıyor. beni korkutan a9 serisinin tıklama problemleri ve baska kronik şeylerden bahsetmıslerdi o yuzden cok cekindim almayaBoyutları böyle siz karar verin. Ben tekrardan A9 Plus'ı tercih ederim.
Boyutları benzer zaten bir de kullandıgım mouse kadar. Ama kullandıgım mouse Razer DeathAdder Essential yani çok kotu bir mouse ama model ve boyut olarak darmosharka benzıyor. Beni korkutan A9 serisinin tıklama problemleri ve baska kronik şeylerden bahsetmıslerdi o yuzden cok cekindim almaya.