Hayırlı olsun. Çok iyi bir tercih. Asla pişman olmazsınız.Valla aldık bakalım nasıl bir mousemuş gelince göreceğiz
Detaylar
Kim cevapladı?Hayırlı olsun. Çok iyi bir tercih. Asla pişman olmazsınız.
İnşallah hocam sadece Wraith'in teknik destek kısmı biraz düşündürüyor o kadar.
Son düzenleyen: Moderatör:
ExellionTR
Başarılı
İndirim ne zaman bitiyor bilginiz var mı?
@ExellionTR, 26 Nisan.
ExellionTR
Başarılı
Aldım gitti, hayırlısı olsun bakalım. Turuncu Air beklerken bir de bundan olmayalım. 3 taksitle 3590₺'ye gelmiş oldu.
@michaelscofield, bu sol el için uygun mu? Ona göre arkadaşa atayım bi', mouse arıyordu.
@Caner Uncu, uygun. Tek eksi yanı yan tuşlar solda kalır.
ExellionTR
Başarılı
Mouse geldi, sabah şubeden teslim aldım. Az önce kutuyu açıp kabaca bir bakayım dedim ve ilk izlenimim gayet iyi. G203 ve Deathadder V2'den sonra kuş gibi hafif geldi ama dengesiz değil, ağırlık dengesi güzel. Elime tam oturdu gibi. Clickleri de yumuşak, rahat basılıyor. Benim için en önemli şeylerden biri tuşların rahat basılabilir olmasıydı ve şimdilik çok memnun etti diyebilirim. Birkaç günlük kullanımdan sonra daha da netleşir. Konu için tekrar teşekkürler, desteğiniz için sağ olun
Biraz kullandıktan sonra kısa bir inceleme konusu da hazırlamaya çalışacağım almak isteyenlere fikir olur belki.
Hocam şimdi oyunda test ettim 2k-4k-8k olarak birde performans kısmında 2 ve 3. seçeneği denedim. Yani hangi pollign rate'i seçtiysem arasındaki farkı hissettirdiler. Ben 4k ve performans olarak 2. seçeneği seçeyim diyorum siz ne diyorsunuz?Hayırlı olsun. Çok iyi bir tercih. Asla pişman olmazsınız.
Yani 8k işlemciye yük bindiriyor vs deniyorda bende 7800x3d var ben bir şey anlamadım değerlerde de aman aman bir fark oluşmadı.
4k polling rate pil performansı da aman aman etkilemiyorsa 4k seçesim var.
monitör hz önemliyse 240hz o da
Dosya Ekleri
ExellionTR
Başarılı
Hocam şimdi oyunda test ettim 2k-4k-8k olarak birde performans kısmında 2 ve 3. seçeneği denedim. Yani hangi pollign rate'i seçtiysem arasındaki farkı hissettirdiler. Ben 4k ve performans olarak 2. seçeneği seçeyim diyorum siz ne diyorsunuz?
Yani 8k işlemciye yük bindiriyor vs deniyorda bende 7800x3d var ben bir şey anlamadım değerlerde de aman aman bir fark oluşmadı.
4k polling rate pil performansı da aman aman etkilemiyorsa 4k seçesim var.
monitör hz önemliyse 240hz o da
Dakika 5'den itibaren izle. Açıklıyor. 8K yoruyor, takılma yapabiliyor diyorlar doğru ama o işlemciyle sorun olur mu, pek zannetmiyorum. Ben şahsen 1K + competitive modu seçtim -2. olanı-. Bu şekilde sorunsuz kullanıyorum. 4K'da muhtemelen yarıya düşürür pili.
2K'da sonuçlar 1K'ya göre nasıl, test ettiniz mi, hissedilir bir fark oluyor mu?