paww

Çalışkan
ATK A9 Ultra aldım fakat hiçbir şekilde ne 8K dongle'ı ne de 1K dongle'ı bağlayamadım. Dediği tuşlara basıyorum, aynı anda da basıyorum teker teker de basıyorum, ama bağlanmıyor.

ATK A9 Ultra aldım fakat hiçbir şekilde ne 8K dongle'ı ne de 1K dongle'ı bağlayamadım. Dediği tuşlara basıyorum, aynı anda da basıyorum teker teker de basıyorum, ama bağlanmıyor.
Sorununuzu çözmek için aşağıdaki adımları takip edin:

1. Enerji Kontrolü:
- Dongle ve fare hava kablosu üzerindeki pil durumunu kontrol edin. Pil dolu mu?

2. Bağlantı Türü Kontrolü:
- Fare ve dongle’nın hangi tür bağlantıyı desteklediğini doğrulayın (Bluetooth veya kablolu).

3. Dongle'ın Doğru Takıldığından Emin Olun:
- Dongle’ı bir başka USB portuna takmayı deneyin. Bazı portlar çalışmayabilir.

4. Fareyi Eşleştirin:
- Eğer fare Bluetooth ile bağlanıyorsa:
- Bilgisayarınızın Wi-Fi veya Bluetooth ayarlarını açın.
- "Cihaz Ekle" veya "Bluetooth Eşleştirme" seçeneğini seçin.
- Fareyi açın ve eşleştirme moduna geçiş yapmak için tuşlarına kısa süreli basın.
- Eğer kablolu dongle kullanıyorsanız bu adımı atlayabilirsiniz.

5. Sürücü Kontrolü:
- Bilgisayarınızın aygıt yöneticisini açın (Başlat > Aygıt Yöneticisi).
- Fare ile ilgili bir uyarı veya güncelleme olup olmadığını kontrol edin.
- Gerekirse fare için en son sürücüleri indirin ve yükleyin.

6. Yazılım Güncellemeleri:
- İşletim sisteminizin güncel olduğundan emin olun. Windows veya macOS güncellemeleri yapın.

7. Farklı Cihazda Deneyin:
- Dongle’ı farklı bir bilgisayarda deneyerek sorunun dongle veya farede mi yoksa bilgisayarda mı olduğunu anlamaya çalışın.

8. Fabrika Ayarlarına Sıfırlayın:
- Fare üzerinde yapılacak bir sıfırlama işlevi varsa (genellikle manuel), bunu uygulayın.

Bu adımları uyguladıktan sonra sorununuz devam ederse daha fazla teknik bilgiye ihtiyacınız olacağı için yapılandırmaları ve bağlantıları detaylı olarak belirtirseniz ek yardımcı olmaya çalışırım.

hocam konuyla alakasız ama ben de A9 Ultra aldım ve şöyle bir sorun yaşıyorum. Fareyi kullanırken hiçbir sorun yok ama kullanmayı bıraktığım anda 10-15 saniye sonra sanırım uyku moduna giriyor ve yeniden kaydırdığımda uyanmıyor. İlla bir tuşa tıklamam gerekiyor ancak öyle uyanıyor. Siz böyle bit sorun yaşadınız mı?

Hocam konuyla alakasız ama ben de A9 Ultra aldım ve şöyle bir sorun yaşıyorum. Fareyi kullanırken hiçbir sorun yok ama kullanmayı bıraktığım anda 10-15 saniye sonra sanırım uyku moduna giriyor ve yeniden kaydırdığımda uyanmıyor. İlla bir tuşa tıklamam gerekiyor ancak öyle uyanıyor. Siz böyle bit sorun yaşadınız mı?

Hocam bende almayı düşünüyordumda.
Rawm ES21Pro ve scyrox arasından buna karar vermiştim.
Bu sorunu hiç yaşayan görmedim.
Şu an alıp almama konusunda şüpheye düştüm.
Firmaya vs yazdınız mı?

Hocam bende almayı düşünüyordumda.
Rawm ES21Pro ve scyrox arasından buna karar vermiştim.
Bu sorunu hiç yaşayan görmedim.
Şu an alıp almama konusunda şüpheye düştüm.
Firmaya vs yazdınız mı?
Türk yabancı bütün forumları gezdim 1 kişi bile benzer problemi yaşayan insan bulamadım. Donanımsal bir hata olduğunu düşünüyorum. Firmaya e mail attım ama haftasonu olduğu için henüz dönüş alamadım. Aynı sorunu yaşama ihtimaliniz olduğunu düşünmüyorum ama ben yine de süreç hakkında gelişme olursa bildiririm

Türk yabancı bütün forumları gezdim 1 kişi bile benzer problemi yaşayan insan bulamadım. Donanımsal bir hata olduğunu düşünüyorum. Firmaya e mail attım ama hafta sonu olduğu için henüz dönüş alamadım. Aynı sorunu yaşama ihtimaliniz olduğunu düşünmüyorum ama ben yine de süreç hakkında gelişme olursa bildiririm.

Hocam çok sağ olun cansınız cidden.
Teknik olarak yardımcı olurlar hocam sizde sıkmayın canınızı.
Ama 3000TL gibi bir fiyata mouse alıp bunları yaşamak üzüyor cidden hocam.
Bende baktım sizin yazdıklarınıza bir sürü forumlarda vs de gördüm onlarda ilk defa görüyorum falan demiş bende baktım araştırdım sizin sorununuzu ama bulamadım. Sensör vs kaynaklı olabilir belki.

Hocam çok sağ olun cansınız cidden.
Teknik olarak yardımcı olurlar hocam sizde sıkmayın canınızı.
Ama 3000TL gibi bir fiyata mouse alıp bunları yaşamak üzüyor cidden hocam.
Bende baktım sizin yazdıklarınıza bir sürü forumlarda vs de gördüm onlarda ilk defa görüyorum falan demiş bende baktım araştırdım sizin sorununuzu ama bulamadım. Sensör vs kaynaklı olabilir belki.
Hocam tabii can sıkmaya değmez yardımcı olurlar diye umuyorum ama doğum günü hediyesi olarak insanın kendisine aldığı şey milyonda 1 bir arıza çıkarınca ister istemez moral bozuluyor. Bakalım Wraith ile süreç nasıl devam edecek

Hocam tabii can sıkmaya değmez yardımcı olurlar diye umuyorum ama doğum günü hediyesi olarak insanın kendisine aldığı şey milyonda 1 bir arıza çıkarınca ister istemez moral bozuluyor. Bakalım Wraith ile süreç nasıl devam edecek.

Vallahi hocam düzelir büyük ihtimalle
en ama en kötü ihtimalle THH ile çözersin
Dert etme.

Hocam tabii can sıkmaya değmez yardımcı olurlar diye umuyorum ama doğum günü hediyesi olarak insanın kendisine aldığı şey milyonda 1 bir arıza çıkarınca ister istemez moral bozuluyor. Bakalım Wraith ile süreç nasıl devam edecek.

Bu arada doğum gününüz kutlu olsun hocam umarım bol huzurlu, neşeli bir hayatınız olur nice doğum günlerinize :)

Son düzenleme:
Hocam konuyla alakasız ama ben de A9 Ultra aldım ve şöyle bir sorun yaşıyorum. Fareyi kullanırken hiçbir sorun yok ama kullanmayı bıraktığım anda 10-15 saniye sonra sanırım uyku moduna giriyor ve yeniden kaydırdığımda uyanmıyor. İlla bir tuşa tıklamam gerekiyor ancak öyle uyanıyor. Siz böyle bit sorun yaşadınız mı?

Hocam fareyi bıraktıktan 10-15 saniye sonra uyku moduna girmesi mümkün değil ATK hubdan minimum 1 dakika da uyku moduna ayarlayabiliyorsun büyük ihtimal sizin mouse de bir şey var ve bende denedim uyku moduna girdikten sonra fareyi kaydırdığımda uyanıyor bir tuşa tıklamam gerekmiyor ben öyle bir sorun yaşamadım hiç çözümü bilmiyorum maalesef.