Detaylar
Kim cevapladı?İşaretlediğim yerelere koyabilirsiniz en alt kısma 1 veya 2 tane takabilirsiniz orası size kalmış. Sensör çevresi hakkında yorum yapamayacağım.Merhaba, ATK A9 Ultra modeline kaç tane ve hangi konumlara dot skatez yerleştirmeliyim? Fotoğrafla açıklarsanız güzel olur.
Eki Görüntüle 168996
Böylede yapabilirsiniz.İşaretlediğim yerelere koyabilirsiniz en alt kısma 1 veya 2 tane takabilirsiniz orası size kalmış. Sensör çevresi hakkında yorum yapamayacağım.
Dosya Ekleri
Spartan
Başarılı
Default skatezleri iyi aslında bana kalırsa dot skatez hemen takmana gerek yok. Dot takmak istiyorsan illa arkadaş zaten paylaşmış. En mantıklı pattern o şekilde olur.Merhaba, ATK A9 Ultra modeline kaç tane ve hangi konumlara dot skatez yerleştirmeliyim? Fotoğrafla açıklarsanız güzel olur.
Eki Görüntüle 168996
İşaretlediğim yerelere koyabilirsiniz en alt kısma 1 veya 2 tane takabilirsiniz orası size kalmış. Sensör çevresi hakkında yorum yapamayacağım.
Bu üç fotoğraftan hangisini önerirsiniz hocam?
Bu 3 ü arasından ikinciyi önerebilirim. 2. De en alttakini kaldırıp bulunduğu konumun biraz daha sağına ve soluna 2 skatez de takabilirsiniz 2 türlüde gayet iyi olacaktır burası artık size kalmış. Ha ben olsam 3 önde 3 arkada olcak şekilde 2 deki gibi yaparım.Eki Görüntüle 168999
Eki Görüntüle 169001
Eki Görüntüle 169002
Bu üç fotoğraftan hangisini önerirsiniz hocam?
Hocam neden ilk fotoğraftaki gibi önermediğinizi merak ettim. Bir de neden en alt kısımda ortaya takmayı değil de ortayı boş bırakıp soluna ve sağına takmayı öneriyorsunuz? Merakımdan soruyorum.Bu 3 ü arasından ikinciyi önerebilirim. 2. De en alttakini kaldırıp bulunduğu konumun biraz daha sağına ve soluna 2 skatez de takabilirsiniz 2 türlüde gayet iyi olacaktır burası artık size kalmış. Ha ben olsam 3 önde 3 arkada olcak şekilde 2 deki gibi yaparım.
Bu boyutlarda bir mouse için altta 5 taneye gerek olduğunu düşünmüyorum şahsen. 3 veya 4 tane koymanız daha iyi olacaktır. Açıkçası 3 ve 4 arasında aman aman aman bir fark hissetmezsiniz, kaliteli bir skatez kullanırsanız.Ben hem biraz daha tasarruflu hem de daha rahat edeceğim için altta 3 tane kullanırım. (Satın aldığım skatezler daha gelmedi, unutmazsam gelince görsel bırakırım.)Hocam neden ilk fotoğraftaki gibi önermediğinizi merak ettim. Bir de neden en alt kısımda ortaya takmayı değil de ortayı boş bırakıp soluna ve sağına takmayı öneriyorsunuz? Merakımdan soruyorum.
Kullanacağım skates modeli X-Raypad Jade Dot. Hem hızlı kaymasını hem de dengeli olmasını istiyorum, hangi patterni seçmeliyim bilemedim. 2. fotoğraftakinin aynısını yapsam dengeli olur mu yoksa aşırı mı hızlı olur bilmiyorum. Ya 1. görseldekini ya da 2. görseldekini uygulamayı düşünüyorum. Üste 4 tane takmak mantıklı mı peki?Bu boyutlarda bir mouse için altta 5 taneye gerek olduğunu düşünmüyorum şahsen. 3 veya 4 tane koymanız daha iyi olacaktır. Açıkçası 3 ve 4 arasında aman aman aman bir fark hissetmezsiniz, kaliteli bir skatez kullanırsanız.Ben hem biraz daha tasarruflu hem de daha rahat edeceğim için altta 3 tane kullanırım. (Satın aldığım skatezler daha gelmedi, unutmazsam gelince görsel bırakırım.)
Üste 3 tane yeterli. Her tarafını etkileyecek şekilde duracaklar zaten. Alt taraf için dengeden emin değilseniz 4 tane kullanın kafanız rahat olsun. Eğer yok alışırım derseniz 3 tane de kullanabilirsiniz.Kullanacağım skates modeli X-Raypad Jade Dot. Hem hızlı kaymasını hem de dengeli olmasını istiyorum, hangi patterni seçmeliyim bilemedim. 2. fotoğraftakinin aynısını yapsam dengeli olur mu yoksa aşırı mı hızlı olur bilmiyorum. Ya 1. görseldekini ya da 2. görseldekini uygulamayı düşünüyorum. Üste 4 tane takmak mantıklı mı peki?
Ayrıca FPS oyunu ağırlıklı ise 3+3, hikaye oyunu odaklıysa 3+4 şeklinde yerleştirebilirsiniz. 3+4 biraz daha kontrollü olur.
Bu şekilde farkları anlatabilirim.
Muhtemelen 3+3 yapıcam hocam fakat merak ettiğimden yine soruyorum üste 4 veya alta 5 önermemenizin sebebi nedir? Hızını mı yavaşlatıyor yoksa farklı bir durum mu var acaba?Üste 3 tane yeterli. Her tarafını etkileyecek şekilde duracaklar zaten. Alt taraf için dengeden emin değilseniz 4 tane kullanın kafanız rahat olsun. Eğer yok alışırım derseniz 3 tane de kullanabilirsiniz.
Ayrıca FPS oyunu ağırlıklı ise 3+3, hikaye oyunu odaklıysa 3+4 şeklinde yerleştirebilirsiniz. 3+4 biraz daha kontrollü olur.
Bu şekilde farkları anlatabilirim.