Nevermore Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 208 Çözümler 2 Beğeniler 135 Yer Muğla, Ankara 5 Nisan 2026 #1 Hangisi alınır sizce? GameSir cihazlarının tasarımı ve ergonomisini sevmediğim için düşünmüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2026
theodore bagwell Başarılı Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.197 Çözümler 4 Beğeniler 441 Yer Fox River Hapishanesi 5 Nisan 2026 #2 Nevermore dedi: Hangisi alınır sizce? GameSir cihazlarının tasarımı ve ergonomisini sevmediğim için düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... ATK Battle Axe Pro aldım cuma günü. Çevremde kullanan 1 kişi vardı hem o hemde araştırmalarıma dayanarak memnun kalan kişi sayısı oldukça fazla. Ama alacaksanız siyah olanını alın.
Nevermore dedi: Hangisi alınır sizce? GameSir cihazlarının tasarımı ve ergonomisini sevmediğim için düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... ATK Battle Axe Pro aldım cuma günü. Çevremde kullanan 1 kişi vardı hem o hemde araştırmalarıma dayanarak memnun kalan kişi sayısı oldukça fazla. Ama alacaksanız siyah olanını alın.