Özellik olarak Battle Axe Pro daha iyi. Super Nova'da yedek stickler çıkmıyor ve tak sök yapılmıyor. Marka güveni istiyorsanız Super Nova da alabilirsiniz.

Bir haftadır Nova 2 Lite kullanıyorum; açıkçası kendisinden memnunum. Tek sorunu, beyaz renginden dolayı sticklerin üzerinin biraz çabuk kirlenmesi; onun dışında güzel kol.

Yakınlar, evet; ama GameSir bir tık daha önde. Manyetik faceplate sayesinde modifikasyon konusunda genel olarak daha iyi bir gamepad. Yazılımı da bence daha detaylı.

Firmware problemi yaşansa bile normalde hızlıca çözüyorlar.
Ben fırmware'ı günceldikten sonra PC'ye bağlanmadı. Support ile iletişime geçtim, birkaç fırmware falan denedik yemedi, iade etmemi söyledi. En azından çoluğa çocuğa sponsor olup, ürünlerine adam gibi satış sonrası destek sağlamayan Wraith gibi değil.

Bu arada ATK Battle AX pro'da o dediğin manyetik gasket olayı var 😁Hiçbir incelemede söylendiğini görmedim, öyle kurcalarken denk geldim.

Özellik olarak Battle axe Pro daha iyi. Super Nova'da yedek stickler çıkmıyor ve tak sök yapılmıyor. Marka güveni istiyorsanız super Nova da alabilirsiniz.

Ona bakarsanız ATK için manyetik faceplate yok?

Ben Firmware'ı günceldikten sonra PC'ye bağlanmadı. Support ile iletişime geçtim, birkaç Firmware falan denedik yemedi, iade etmemi söyledi. En azından çoluğa çocuğa sponsor olup, ürünlerine adam gibi satış sonrası destek sağlamayan Wraith gibi değil.

Bu arada ATK Battle AX Pro'da o dediğin manyetik gasket olayı var 😁hiçbir incelemede söylendiğini görmedim, öyle kurcalarken denk geldim.

Ha varsa iyi, alınabilir gibi ama GameSir hizmet konusunda daha iyi bence, cidden satış sonrası destek konusunda mükemmel ya.

3200 TL attığım link üzerinde.

Son düzenleme: