Yer
Kaer Morhen
Elimle sallarken tıkırtı sesi çıkıyor içinden. Oyunda titrerken de titreşim motoru çalışıyor sanırım o ses geliyor ama biraz fazla geliyor. Değişim yapmalı mıyım?

Dün geldi çok uğraşmak istemiyorum değişimle. Yine bekleyeceğim falan.

Son düzenleme:
Benimki de öyle bir ay kadar oldu, bir sorunu yok. Sadece sticklerin üstü biraz fazla kirleniyor, ona dikkat et.
Stick dediğiniz analoglar mı hocam? Gamepad dün geldi oyun oynuyorum tekrar kargolayıp yenisini bekleyesim de yok.

Gücünü bir tık seviye azaltmayı deneyebilirsin.
Zaten en düşük seviyede. Şarjı uzun gitsin diye en düşüğe çektim. Bu arada ışıkları da yanmıyor acaba nasıl yakılır?

PXN P5'de o ses hiç yok işte ne titreşim ne plastik sesi geliyor. Gamesir biraz ince işçilikten kaçmış galiba.

Stick dediğiniz analoglar mı hocam? Gamepad dün geldi oyun oynuyorum tekrar kargolayıp yenisini bekleyesim de yok.

Zaten en düşük seviyede. Şarjı uzun gitsin diye en düşüğe çektim. Bu arada ışıkları da yanmıyor acaba nasıl yakılır?

Nova 2 Lite için uygulaması mevcut olması lazım. GameSir Connect uygulamasında var mı bakabilir misin?

Elimle sallarken tıkırtı sesi çıkıyor içinden. Oyunda titrerken de titreşim motoru çalışıyor sanırım o ses geliyor ama biraz fazla geliyor. Değişim yapmalı mıyım?

Dün geldi çok uğraşmak istemiyorum değişimle. Yine bekleyeceğim falan.

Discord sunucusu üzerinden yardım alabilirsiniz. Oldukça yardımcı oluyorlar.

Ürünü salladığımda sadece D-pad kısmındaki tuşlardan ve titreşim motorunun oradan ufak bir ses alıyorum, içerisinde sallanan, etrafa çarpan şeyler yok. Stick derken analogları kastettim bendeki beyaz renk, temiz tutmaya çalışsam da kir tutuyor.