serhatmorgan

Uzman
İçerisinden videodaki gibi böyle ses gelmesi normal mi? İlk defa böyle bir gamepad kullanıyorum. Daha önce DS4 kullandım sadece. Ondan böyle ses gelmiyordu, bundan gelmesi normal mi? İade mi edeyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar şöyle bir sorunum var şu an: Ben ürünü 1.975 TL'ye aldım, şu an 2.500 küsür TL. Ürünü sadece iade etme seçeneği var, değişim yok ama ben bunu iade edip tekrar sipariş etmek istiyorum. İadeyi yapmadan önce Amazon müşteri hizmetlerine yazsam yardımcı olurlar mı? Şu an kapalı destek.

Son düzenleyen: Moderatör:
İçerisinden videodaki gibi böyle ses gelmesi normal mi? İlk defa böyle bir gamepad kullanıyorum. Daha önce DS4 kullandım sadece. Ondan böyle ses gelmiyordu, bundan gelmesi normal mi? İade mi edeyim?

Ürünün arkasındaki kilit mekainizmasından geliyor o ses bende de vardı kağıt sıkıştırarak çözülebiliyor ama sıfır ürün diye iade ettim bende tekrar sipariş vereceğim iade onaylanırsa.

Ürünün arkasındaki kilit mekainizmasından geliyor o ses bende de vardı kağıt sıkıştırarak çözülebiliyor ama sıfır ürün diye iade ettim bende tekrar sipariş vereceğim iade onaylanırsa.
Ben iadeye yollayıp yenisini sipariş ettim bugün. Bakalım inşallah aynı sorunu tekrar yaşamayız.