ATK Battle Axe vs GameSir Nova 2 Lite

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Jim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 551
Özellik olarak Battle Axe Pro daha iyi. Super Nova'da yedek stickler çıkmıyor ve tak sök yapılmıyor. Marka güveni istiyorsanız Super Nova da alabilirsiniz.

Bir haftadır Nova 2 Lite kullanıyorum; açıkçası kendisinden memnunum. Tek sorunu, beyaz renginden dolayı sticklerin üzerinin biraz çabuk kirlenmesi; onun dışında güzel kol.

Ben fırmware'ı günceldikten sonra PC'ye bağlanmadı. Support ile iletişime geçtim, birkaç fırmware falan denedik yemedi, iade etmemi söyledi. En azından çoluğa çocuğa sponsor olup, ürünlerine adam gibi satış sonrası destek sağlamayan Wraith gibi değil.

Bu arada ATK Battle AX pro'da o dediğin manyetik gasket olayı var Hiçbir incelemede söylendiğini görmedim, öyle kurcalarken denk geldim.

Özellik olarak Battle axe Pro daha iyi. Super Nova'da yedek stickler çıkmıyor ve tak sök yapılmıyor. Marka güveni istiyorsanız super Nova da alabilirsiniz.

Ona bakarsanız ATK için manyetik faceplate yok?

Ha varsa iyi, alınabilir gibi ama GameSir hizmet konusunda daha iyi bence, cidden satış sonrası destek konusunda mükemmel ya.

Arada 800 900TL var.

3200 TL attığım link üzerinde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…