Remus Lupin
Uzman
- Makaleler
- 1
Merhaba, FPS türünde rekabetçi oyunlar için almayı düşünüyorum. Almaya değer mi daha iyi alternatifler var mı?
Claw tutuşuna sahipim.SC680 olabilir ama eliniz büyükse ve palm tutuyorsanız A9 Plus veya SC900 Pro daha iyi olabilir.
SC680 daha mantıklı o zaman.Claw tutuşuna sahipim.
Birde Fevell Z1 modelini gördüm o nasıldır. Kağıt üstünde bu modelden daha iyi gibi duruyor.
Claw tutuşuna sahibim.
Bir de Fevell Z1 modelini gördüm o nasıldır. Kağıt üstünde bu modelden daha iyi gibi duruyor.
SC680 almayı düşünüyorsanız Fevell Z1 almanızı öneririm kutu içeriği daha zengin. Aralarında büyük bir fark yok.Claw tutuşuna sahipim.
Birde Fevell Z1 modelini gördüm o nasıldır. Kağıt üstünde bu modelden daha iyi gibi duruyor.
Bende aynı şekilde düşünüyorum.SC680 almayı düşünüyorsanız Fevell Z1 almanızı öneririm kutu içeriği daha zengin. Aralarında büyük bir fark yok.
SC680 almayı düşünüyorsanız fevell Z1 almanızı öneririm kutu içeriği daha zengin. Aralarında büyük bir fark yok.
Aralarında çok fark yok. Hem Türk satıcısı olması açısından Fevell daha avantajlı.Yapı kalitesi, kaplama olarak SC680 daha iyi, Z1'in düz modeli alınmaz SC680 dururken.