Aralarında 1.100 TL gibi bir fiyat farkı var.
İki mouse'da el ölçülerimize göre gayet iyi; teknik ve genel olarak karşılaştırırsak.
Sizce hangi fareyi tercih etmeliyiz?
İlgili fareyi arkadaşımıza alacağız, ikimizin el ölçüleri aynı ve tutuşları da aynı bu iki modelden birini düşünüyoruz. Tecrübeli, bilgili arkadşalarımızın önerisini rica ediyoruz.
Burada Superlight öneren çıkmaz, encoder ve coating sorunundan dolayı. Y9 daha iyidir o konularda. G PRO S2 kullanıcısıyım gayet iyi şu an, ATK A9 Ultra Max de kullandım.
ATK Y9'u ben geçen hafta aldım ve kullandım sensöründe sıkıntı olduğunu tespit ettim iade talebinde bulundum kusurlu buldular. Biraz ondan dolayı arkadaşımın da almasını istemiyordum ama tabii bana sorunlu geldi diye kendisine de sorunlu gelmez.
Kardeşimde de Superlight 2 var düz olanı, hiçbir sorunu yok bilmiyoruz yani.
ATK Y9'u ben geçen hafta aldım ve kullandım sensöründe sıkıntı olduğunu tespit ettim iade talebinde bulundum kusurlu buldular. Biraz ondan dolayı arkadaşımın da almasını istemiyordum ama tabii bana sorunlu geldi diye kendisine de sorunlu gelmez.
Nası bi sorun vardı ki sensöründe? Yani konu başlığına bakacak olursak Y9 burada DeX'ten daha iyi bir seçenek olur. Kardeşininkinin sorunu olmaması kronik sorunu olduğunu değiştirmez.
Bende de var Superlight 2, encoder da sorun çıkması şans. Kaplama kullanıma bağlı sararabilir veya siyahsa parlıyor. O şans değil yani kullanımla oluyor kesin. FPS oynadığım için benim için çok önemli değil, şekli çok iyi ATK A9 Ultra Max'e göre daha hafif hissettiriyor plastik kalitesinden, A9 da 60 diyor mesela ama hiç öyle hissetirmiyordu.
Aralarında 1.100 TL gibi bir fiyat farkı var.
İki mouse'da el ölçülerimize göre gayet iyi; teknik ve genel olarak karşılaştırırsak.
Sizce hangi fareyi tercih etmeliyiz?
İlgili fareyi arkadaşımıza alacağız, ikimizin el ölçüleri aynı ve tutuşları da aynı bu iki modelden birini düşünüyoruz. Tecrübeli, bilgili arkadşalarımızın önerisini rica ediyoruz.
Gpx2 Q/C olarak daha üstün Pembe ve siyah coatinginde porblem yok beyazı terli ellerde ve güneşte sarabiliyor
Mcu konusuna gelirsek farede çok birşey değiştirmiyor
Scroll ile ilgili 1 problem yaşamadım
Side clickleri hafif gevşek left rigth clickleri taktiksel ve sert
Malzeme kalitesi gayet iyi DAV 3'deb beğendim
Skatezleri kötü acilen 200-300 e değiştirmen lazim
Garantisi çok iyi
Yazılımı gayet iyi
Sensörü tam performans çalışıyor Hero 2 sensöründe çok çok az bir kesimin glasdpadte uyumuslzuk yaşadığını gördüm sen Yaşar misin bilmiyorum, en azından pixart 3950 ve focus pro sensorlerındeki lod probleminden daha az riskli 1 şey.