Nasıl bir sorun vardı ki sensöründe? Yani konu başlığına bakacak olursak Y9 burada DeX'ten daha iyi bir seçenek olur. Kardeşininkinin sorunu olmaması kronik sorunu olduğunu değiştirmez.
Titriyordu ve yukarı kaldırırken anlık kopuyor gibiydi, LOD ayarlarını vs. uğraştım ama düzelmemişti. İade için gönderdim kontrol ettiler ve kusurlu buldular. Bariz bir şekilde bir gariplik vardı Mouse'da, ondan sonra Razer Viper 4 Pro'ya geçmiştim cincik gibiydi.
Aralarında 1.100 TL gibi bir fiyat farkı var.
İki mouse'da el ölçülerimize göre gayet iyi; teknik ve genel olarak karşılaştırırsak.
Sizce hangi fareyi tercih etmeliyiz?
İlgili fareyi arkadaşımıza alacağız, ikimizin el ölçüleri aynı ve tutuşları da aynı bu iki modelden birini düşünüyoruz. Tecrübeli, bilgili arkadşalarımızın önerisini rica ediyoruz.
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.
Bende de var Superlight 2, encoder da sorun çıkması şans. Kaplama kullanıma bağlı sararabilir veya siyahsa parlıyor. O şans değil yani kullanımla oluyor kesin. FPS oynadığım için benim için çok önemli değil, şekli çok iyi ATK A9 Ultra Max'e göre daha hafif hissettiriyor plastik kalitesinden, A9 da 60 diyor mesela ama hiç öyle hissetirmiyordu.
Beyaz rengi var bizde Superlight 2'nin, yaklaşık 1.5 senedir kullanıyoruz (ikinci el aldık, bizden önce e-sporcu bir arkadaş kullanıyordu). Hala sararma yapmadı ama grip tape ile kullandık hep.
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.
Beyaz rengi var bizde Superlight 2'nin, yaklaşık 1.5 senedir kullanıyoruz (ikinci el aldık, bizden önce e-sporcu bir arkadaş kullanıyordu). Hala sararma yapmadı ama grip tape ile kullandık hep.
Aynen grip tape ile kullanırsan sorun olmaz zaten, sigara falan içiyorsanız üst kısmı sararır orada grip tape olmadığı için. Biraz da şans ama, bazılarının 1 ay da bile sararıyor. Yorumları incelersen Amazon'dan aldım ben de Amazon yorumlarında var 1 ay da sararan, 3-4 ay da siyahta parlama yapan falan. Var yani bunlar kanıtlı şeyler.
Aynen grip tape ile kullanırsan sorun olmaz zaten, sigara falan içiyorsanız üst kısmı sararır orada grip tape olmadığı için. Biraz da şans ama, bazılarının 1 ay da bile sararıyor. Yorumları incelersen Amazon'dan aldım ben de Amazon yorumlarında var 1 ay da sararan, 3-4 ay da siyahta parlama yapan falan. Var yani bunlar kanıtlı şeyler.
Qc ve garanti konusunda Logitech fena tokatlar. Scroll konusunda ise tamam yaşanabiliyor ama garantisi çok iyi en azından. Fakat Y9 da herhangi bir sorun yaşandığında garanti elde patlayabilir. Mcu konusu ise kullanırken fark edebileceğin bir şey değil.