Hafif mouse seviyorum, G Pro Superlight X kullandım, aldığımda ne kadar küçük mouse dedim ama sanki bu bile minnacık bir farkla büyük gibi hissediyorum şu an(belki de değil anlamıyorum çok xd) shape derken parmaklarım mouse'un sağ tarafına daha çok kayıyor, sadece işaret ve orta parmağım mouse'un üstüne, yüzük parmağım mouse'un sağ tarafında, serçe parmağım mouse pade değiyor.Hocam siz bana mouseden beklentinizi söylemiyorsunuz ki ben size alın veya almayın diyim. Ne tarz mouseler sevdiğiniz hakkında en ufak fikrim yok, hangi shape sevdiğinizi, hafiflik sizin için önemli mi değil mi vb... en azından bir iki bilgi verin ben de ona göre yorumumu yapayım. Elinizin 18cm olup claw grip sevdiğinizi biliyorum fakat daha önce GPX Superlight 2 kullanmışsınız sanırım ve memnun kaldınız mı kalmadınız mı veya hangi sebeplerden ötürü değiştirdiniz, hangi yönleri hoşunuza gitti hangi yönleri hoşunuza gitmedi belirtirseniz benim de kafamda daha net bir fikir oluşur.
Detaylar
Kim cevapladı?Shape derken hocam GPX Superlight mousenin şekli, ele oturuşu, kavraşıyı hoşunuza gidiyor muydu yani ondan bahsediyorum. Eğer GPX Superlight size büyük geldiyse mantıken ondan daha küçük mouseler bakmamız lazım yani Viper V3 Pro olmaz çünkü GPX Superlight'tan daha büyük bir mouse. ATK Zero ve ATK F1 V3 Ultimate+ ile aradaki farkı da bu görselle anlayabilirsiniz. F1 V3 genel olarak daha küçük ve hafif bir mouse ve orta kısmı mousenin tepe kısmı yani daha çok GPX Superlight'a benziyor fakat Claw Grip için sorun çıkarmaz. ATK Zero ise yine küçük ve hafif bir mouse sizi rahatsız edeceğini düşünmem fakat bu sefer bu mousenin arka kısmı tepe kısmı. Yani böyle mouseler genelde tamamen Claw Grip için tasarlanmış oluyor, fakat daha önce böyle bir mouse denediniz mi bilmiyorum denemediyseniz ilk seferinizde tuhaf gelebilir veya alışamayabilirsiniz, Ninjutso Sora V3 de böyle bir tasarıma sahip. Siz ne düşünüyorsunuz?Hafif mouse seviyorum, G Pro Superlight X kullandım, aldığımda ne kadar küçük mouse dedim ama sanki bu bile minnacık bir farkla büyük gibi hissediyorum şu an(belki de değil anlamıyorum çok xd) shape derken parmaklarım mouse'un sağ tarafına daha çok kayıyor, sadece işaret ve orta parmağım mouse'un üstüne, yüzük parmağım mouse'un sağ tarafında, serçe parmağım mouse pade değiyor.
Ya başkan bugüne kadar konuştuğumuz her şeyi unut, V1 F3'ü yeni almış biri olduğundan sana soruyorum, 18cm-8cm ve claw grip tutuş için bu mouse'u öneriyor musun, önermiyor musun? Lütfen öneriyorum veya önermiyorum de.Shape derken hocam GPX Superlight mousenin şekli, ele oturuşu, kavraşıyı hoşunuza gidiyor muydu yani ondan bahsediyorum. Eğer GPX Superlight size büyük geldiyse mantıken ondan daha küçük mouseler bakmamız lazım yani Viper V3 Pro olmaz çünkü GPX Superlight'tan daha büyük bir mouse. ATK Zero ve ATK F1 V3 Ultimate+ ile aradaki farkı da bu görselle anlayabilirsiniz. F1 V3 genel olarak daha küçük ve hafif bir mouse ve orta kısmı mousenin tepe kısmı yani daha çok GPX Superlight'a benziyor fakat Claw Grip için sorun çıkarmaz. ATK Zero ise yine küçük ve hafif bir mouse sizi rahatsız edeceğini düşünmem fakat bu sefer bu mousenin arka kısmı tepe kısmı. Yani böyle mouseler genelde tamamen Claw Grip için tasarlanmış oluyor, fakat daha önce böyle bir mouse denediniz mi bilmiyorum denemediyseniz ilk seferinizde tuhaf gelebilir veya alışamayabilirsiniz, Ninjutso Sora V3 de böyle bir tasarıma sahip. Siz ne düşünüyorsunuz?Eki Görüntüle 278286
Öneriyorum hocam alın gitsin.Ya başkan bugüne kadar konuştuğumuz her şeyi unut, V1 F3'ü yeni almış biri olduğundan sana soruyorum, 18cm-8cm ve claw grip tutuş için bu mouse'u öneriyor musun, önermiyor musun? Lütfen öneriyorum veya önermiyorum de.![]()
Teşekkür ettim. Bu kadar çok ince eleyip sık dokumamın sebebi ilerde başka bir mouse almadığım için pişman olmak ve Wraith'ten nefret ettiğim ve hiç güvenmediğim için kusursuz ürünü bulmaya çalışmam.
Rica ederim hocam, yine de şunu söyleyeyim bir zaman sonra ne kullanırsanız kullanın zaten "keşke şunu alsaydım" diyorsunuz. Çok fazla mouse değiştirmiş birisi olarak söyleyeyim dedimTeşekkür ettim. Bu kadar çok ince eleyip sık dokumamın sebebi ilerde başka bir mouse almadığım için pişman olmak ve Wraith'ten nefret ettiğim ve hiç güvenmediğim için kusursuz ürünü bulmaya çalışmam.Sıra mouse padde
Teşekkür ettim. Bu kadar çok ince eleyip sık dokumamın sebebi ileride başka bir mouse almadığım için pişman olmak ve Wraith'ten nefret ettiğim ve hiç güvenmediğim için kusursuz ürünü bulmaya çalışmam.Sıra mouse padde.
Hocam çok kasmayın, 4-5K paranız gitsin çöpe daha iyi bu kadar strese sokmayın kendinizi. Son 10 günde bir sürü mouse denedim; Amazon ve Wraith dahil Total'de 24K alışveriş yaptım iade ettim vs, şu an Amazon tarafından yaklaşık 18K iade ücretimi bekliyorum.
Wraith aldığın ürünleri nasıl iade ediyorsun, kendi markaları hariç ürünleri iade almıyorlar. Valla benim hayatım anlayışıma göre kasmak, ince eleyip sık dokumak her zaman daha iyidir. Diş macunu alırken bile 1 hafta araştırırım ve sonunda kendim için en iyisini aldığım için mutlu olurum ve içim rahat eder.Hocam çok kasmayın, 4-5K paranız gitsin çöpe daha iyi bu kadar strese sokmayın kendinizi. Son 10 günde bir sürü mouse denedim; Amazon ve Wraith dahil Total'de 24K alışveriş yaptım iade ettim vs, şu an Amazon tarafından yaklaşık 18K iade ücretimi bekliyorum.
Daha iyileri sana nasip olsun inşallah, çok mouse kullandım dediğin için soruyorum, hala sipariş ekranındayım, son olarak 'bir de şuna bak' diyeceğin model varsa son kez bakayım, yoksa v1 f3'ü sipariş ediyorum.Rica ederim hocam, yine de şunu söyleyeyim bir zaman sonra ne kullanırsanız kullanın zaten "keşke şunu alsaydım" diyorsunuz. Çok fazla mouse değiştirmiş birisi olarak söyleyeyim dedimHayırlısı olsun bakalım.
Wraith aldığın ürünleri nasıl iade ediyorsun, kendi markaları hariç ürünleri iade almıyorlar. Vallahi benim hayatım anlayışıma göre kasmak, ince eleyip sık dokumak her zaman daha iyidir. Diş macunu alırken bile 1 hafta araştırırım ve sonunda kendim için en iyisini aldığım için mutlu olurum ve içim rahat eder.
Kusurlu veya eline olmayan bir ürünse iade alıyorlar ilk 14 gün zaten yasal olarak hakkınız var.
Ölümlü dünya kasmamayı tercih ederim umarım aldığınız mouse size dünyanın en iyi fareyi hissiyatını verir.
Dostum yanlış yönlendirme lütfen, resmen yalan söylüyorsun. Wraith sitesinde Wraith ürünleri hariç hiçbir üründe KEYFİ iade yok. 14 gün yasal hak falan işlemiyor onlarda. Ben de çok kez alışveriş yaptım. Ancak kusurluysa iade yaparlar. 'Aa bu mouse eline olmamış, hadi gel iade et'' demezler asla. %0.1 bile ihtimal yok.Kusurlu veya eline olmayan bir ürünse iade alıyorlar ilk 14 gün zaten yasal olarak hakkınız var.
Ölümlü dünya kasmamayı tercih ederim umarım aldığınız mouse size dünyanın en iyi fareyi hissiyatını verir.
Sen kasmazsın, ben kasıyorum, böylece daha iyi hissediyorum, her yorumunda aynı şeyi yazman rahatsız ediyor, samimi gelmese de iyi dileklerin için teşekkürler, bu bile kinaye gibi geliyor xd Sana da benim gibi araştırmacı kişilik olmanı öneririm, böylece dakika başı ürün iade etmezsin senin mantığa göre.
Yeni konular
-
Çözüm TCL 25G64 300 Hz'de 10 Bit Açılmıyor
- Mithat Berhan
-
-
-
-
CachyOS her yeniden başlatmada disklere şifre girilmesini istiyor
- Joseph Joestar
-
-