Senden ürün görselini istiyorlar, ben skatezlerinin jelatini çıkarmadan kullandım ve denemiştim.
İlgili mail şu an aktif olarak kullandığım ve memnun kaldığım Lamzu Thorn V2 için.

Ayrıca benden özür dilemeni istemiyorum sadece bilmeden yalancısın muamelesi yapmanın ne ahlak tarafı ne mantık tarafı yok yani.
Sana ilk attığım görselde hem mouse marka modeli hem talep numarası yazıyor, bu alttaki görselde de kayıt numarası yazıyor CH ile başlayan onla kıyasla ve gör Wraith'e ait olmayan bir ürün mü diye.

Lütfen bir daha forumda tanımadığın ve %100 emin olmadığın durumlar dışında insanlara yalancısın, yalan söylüyorsun gibi ahlaksız kelimeler kullanma.
Eki Görüntüle 278318
Hocam ben şimdi gelen mousenin skateslerini çıkarıp kullanmama rağmen iade edebilir miyim öyle bir ihtimal var mı?

Hocam ben şimdi gelen farenin skateslerini çıkarıp kullanmama rağmen iade edebilir miyim öyle bir ihtimal var mı?

Wraith'in demesine göre evet ama ben skate'lerin jelatinini de sökmemiştim. Kutuda kutu içeriğine zarar vermemeniz gerekiyor ve eksiksiz gönderilmesi gerekiyor. Yani tekrar satışa uygun olacak şekilde gönderin istiyorlar ama fabrikadan çıkan gibi de istemiyorlar. Tabii ki denemek hakkınız var ama tabii siz günler sonra "Ben beğenmedim" derseniz ve tüm malzemesini kullanıp içine geri koyarsanız, onda bir şey diyemem. Bu sefer Wraith ile değil de THH ile çözmeniz gerekir. Talebimi 2 gün sonra sonuçlandırdılar. Gönderseydim ürünü %99 iademi alacaktım ama şükür alıştım Lamzu'ya, bomba gibi mouse. :D

Sizin aldığınız farenin özellikleri bence gayet süper. Elinize uymama durumu olmaz inşallah. Teknik olarak iyi, yani bir de SF26 hocam da okeyi verdiyse zaten alınabilir bir üründür.

Size tek tavsiyem, benim yaptığım hatayı yapmayın. İlk günden, ilk saatlerden "Ben sevmedim" demeyin, şans verin ürüne. Ben Lamzu'ya şans verdim ve şu an oyun keyfim de benimle beraber.

Wraith'in demesine göre evet ama ben skate'lerin jelatinini de sökmemiştim. Kutuda kutu içeriğine zarar vermemeniz gerekiyor ve eksiksiz gönderilmesi gerekiyor. Yani tekrar satışa uygun olacak şekilde gönderin istiyorlar ama fabrikadan çıkan gibi de istemiyorlar. Tabii ki denemek hakkınız var ama tabii siz günler sonra "Ben beğenmedim" derseniz ve tüm malzemesini kullanıp içine geri koyarsanız, onda bir şey diyemem. Bu sefer Wraith ile değil de THH ile çözmeniz gerekir. Talebimi 2 gün sonra sonuçlandırdılar. Gönderseydim ürünü %99 iademi alacaktım ama şükür alıştım Lamzu'ya, bomba gibi mouse. :D

Sizin aldığınız farenin özellikleri bence gayet süper. Elinize uymama durumu olmaz inşallah. Teknik olarak iyi, yani bir de SF26 hocam da okeyi verdiyse zaten alınabilir bir üründür.

Size tek tavsiyem, benim yaptığım hatayı yapmayın. İlk günden, ilk saatlerden "Ben sevmedim" demeyin, şans verin ürüne. Ben Lamzu'ya şans verdim ve şu an oyun keyfim de benimle beraber.
Valla hocam doğru söylüyorsunuz alışmak lazım biraz ben de fazla mouse değiştim çünkü. Razer Viper Mini kullanıyordum zamanında, hâlâ onun gibi elime iyi oturan ve hissettiren bir mouse bulamadım. Razer'ın Mini serisini üretmeyi bırakması gerçekten çok üzücü, böyle bir marka neden böyle büyük bir acemilik yapıyor anlamıyorum cidden.

Valla hocam doğru söylüyorsunuz alışmak lazım biraz ben de fazla mouse değiştim çünkü. Razer Viper Mini kullanıyordum zamanında, hâlâ onun gibi elime iyi oturan ve hissettiren bir mouse bulamadım. Razer'ın Mini serisini üretmeyi bırakması gerçekten çok üzücü, böyle bir marka neden böyle büyük bir acemilik yapıyor anlamıyorum cidden.
Vallahi bende 5 sene razer deathadder v2 kullanıyordum, geçen dav4 pro'yu denedim ama çok hantal geldi yapısı gereğince. Superlight 2'de kullandım o da güzel mouse ama bileğimi ağrıtıyordu ufak olduğundan dolayı.
Şu an lamzudan memnunum şükür, bunu da uzun yıllar kullanacam gibi gözüküyor.

Vallahi bende 5 sene razer deathadder v2 kullanıyordum, geçen dav4 pro'yu denedim ama çok hantal geldi yapısı gereğince. Superlight 2'de kullandım o da güzel mouse ama bileğimi ağrıtıyordu ufak olduğundan dolayı.
Şu an lamzudan memnunum şükür, bunu da uzun yıllar kullanacam gibi gözüküyor.
Sizin adınıza sevindim hocam, ben de hoşuma gitmezse ileride bunu satıp Superlight 2C almayı düşünüyorum.

Niye durmuyor ki ne açıdan sizlik durmuyor, büyük bir mouse değil bence ama tabii sizin eliniz nasıl bilmiyorum da öyle rahatsızlık verecek büyüklüğü yok. Switch sesi olsun scroll sesi hissiyatı çok iyi.
Elim 17-18cm hocam büyük değil ve Lamzu Thorn V2'nin Razer Viper Mini ile uzaktan yakından hiç alakası yok.
1788621089170.webp