Valla hocam doğru söylüyorsunuz alışmak lazım biraz ben de fazla mouse değiştim çünkü. Razer Viper Mini kullanıyordum zamanında, hâlâ onun gibi elime iyi oturan ve hissettiren bir mouse bulamadım. Razer'ın Mini serisini üretmeyi bırakması gerçekten çok üzücü, böyle bir marka neden böyle büyük bir acemilik yapıyor anlamıyorum cidden.
Reddit mouse konularının hepsini gezdim, Viper Mini'ye en yakın mouse V1 F3 diyorlar, buna rağmen seni tatmin etmedi mi? Hatta direkt Viper Mini klonu diyorlar.

Reddit mouse konularının hepsini gezdim, Viper Mini'ye en yakın mouse V1 F3 diyorlar, buna rağmen seni tatmin etmedi mi? Hatta direkt Viper Mini klonu diyorlar.
Hocam ölçü olarak bire bir klon zaten fakat her şey ölçü değil işte, Viper Mini daha dolgulu, daha ele oturan bir mouseydi. Kavradığın zaman tamamen elime oturuyordu yani. ATK F1 V3 de gayet güzel mouse, çok hafif, Viper Mini boyutlarında fakat o eldeki dolgunluk hissiyatı yok. Ve kaplama olarak da bence Viper Mini daha iyiydi, elden hiç kaymıyor tamamen eline yapışıyor. Razer tarafının tekrar Mini serisini üretime sürmesi lazım.

Hocam ölçü olarak bire bir klon zaten fakat her şey ölçü değil işte, Viper Mini daha dolgulu, daha ele oturan bir mouseydi. Kavradığın zaman tamamen elime oturuyordu yani. ATK F1 V3 de gayet güzel mouse, çok hafif, Viper Mini boyutlarında fakat o eldeki dolgunluk hissiyatı yok. Ve kaplama olarak da bence Viper Mini daha iyiydi, elden hiç kaymıyor tamamen eline yapışıyor. Razer tarafının tekrar Mini serisini üretime sürmesi lazım.
Senin yorumlar fena güven veriyor ya, mouse'u satın aldım. Mouse pad olarakta desensiz ve medium istediğin için bütçem 2000 tl olmasına rağmen 600 tl ye Razer Gigantus V2 aldım, bana bir de %75 veya %80 klavye önerir misin :D Baya minnettar kalırım.

Razer Viper Mini neden satışta yok, üretim tüm dünyada mı durdu yoksa sadece Türkiye'de mi yok?

6.000 TL'ye kadar bütçem var, 18cm uzunluk - 8Cm Genişlik, Claw Grip tutuyorum, bu bütçe ile en iyisini almak istiyorum. Güzel demek yeterli değil ya, mouse'a aşık olmalıyım. :D %100 Al diyor musun mesela, ilk izlenimler nasıl?

şöyle bir konu açtım.
Lamzu Thorm V2 öneririm.

Senin yorumlar fena güven veriyor ya, mouse'u satın aldım. Mouse pad olarakta desensiz ve medium istediğin için bütçem 2000 tl olmasına rağmen 600 tl ye Razer Gigantus V2 aldım, bana bir de %75 veya %80 klavye önerir misin :D Baya minnettar kalırım.

Razer Viper Mini neden satışta yok, üretim tüm dünyada mı durdu yoksa sadece Türkiye'de mi yok?
Teşekkür ederim hocam yorumunuz için. Razer direkt bıraktı hocam Mini serisini üretmeyi, sadece Razer Viper Mini Signature Edition diye bir modeli var. O da özel bir üretim ve bulması çok zor, ülkemizde sadece 1 tane var sarı sitede fiyatını da 18.000TL koymuş sahibi. Klavye konusuna gelirsek %75 veya %80 klavyeler hakkında çok bir bilgim yok fakat genel olarak %60 ve %65 klavyelere göre daha pahalılar hocam. Bütçenizi belirtirseniz bir şeyler önerebilirim. Tavsiyem %60 veya %65 almanız, hem masada daha az yer kaplıyor hem de daha güzel duruyorlar bence.