Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Ben buradan indirip programın içerisinden güncellemiştim. Kendi sitelerinde ki indirme bağlantısı çalışmıyor bir süredir.
Sağ ol hocam. İndirdim ama bu nasıl iş adamlar cep telefonu no ile kayıt alıyor sadece? Mail yok? vermek istemedim num. bu sefer de otomatik ayarlar sıfırlanıyor.
- Makaleler
- 1
Yanlış bilmiyorsam Çin merkezli sistemlerde kullanıcı kaydı için siber güvenlik yasası gereği telefon numarası ile doğrulama zorunlu. WeChat veya QQ gibi platformlarla giriş yapma seçenekleri oluyor ama onlar da zaten yine telefon numarasına bağlı çalışıyor. Neden giriş yapmak istediğinizi ve ayarların nasıl sıfırlandığını anlamadım. Kullandığınız ürünün on-board memory özelliği bulunmuyor mu?Sağ ol hocam. İndirdim ama bu nasıl iş adamlar cep telefonu no ile kayıt alıyor sadece? Mail yok? vermek istemedim num. bu sefer de otomatik ayarlar sıfırlanıyor.
Program varsayılan olarak Çince gelmiş olabilir, şu şekilde İngilizce yapabilirsiniz:
Yanlış bilmiyorsam Çin merkezli sistemlerde kullanıcı kaydı için siber güvenlik yasası gereği telefon numarası ile doğrulama zorunlu. WeChat veya qq gibi platformlarla giriş yapma seçenekleri oluyor ama onlar da zaten yine telefon numarasına bağlı çalışıyor. Neden giriş yapmak istediğinizi ve ayarların nasıl sıfırlandığını anlamadım. Kullandığınız ürünün on-board Memory özelliği bulunmuyor mu?
Program varsayılan olarak Çince gelmiş olabilir, şu şekilde İngilizce yapabilirsiniz:
Eki Görüntüle 222983
Ben İngilizce yaptım. Google'dan ayarları yapmıştım. Sıfırlanmış programı kurdum şu an sıfırlanır mı tekrar bilmiyorum? ATK RS6 aldım. O özelliği aktif mi etmem gerek?
- Makaleler
- 1
Bu modelin segmentine göre dahili hafıza (yani yaptığınız ayarların klavyenin kendisinde saklanması) özelliğinin bulunduğunu tahmin etmekteyim. Hayırlı olsun. Ben de ATK A9 Plus aldım, yazılımı henüz çok kurcalamadım. Yaptığım tüm ayarlar ek bir şey yapmama gerek kalmadan farenin kendi hafızasına kayıt oluyor.Ben İngilizce yaptım. Google'dan ayarları yapmıştım. Sıfırlanmış programı kurdum şu an sıfırlanır mı tekrar bilmiyorum? ATK RS6 aldım. O özelliği aktif mi etmem gerek?
Son düzenleme:
Hayırlı olsun hocam.Bu modelin segmentine göre dahili hafıza (yani yaptığınız ayarların klavyenin kendisinde saklanması) özelliğinin bulunduğunu tahmin etmekteyim. Hayırlı olsun. Ben de ATK A9 Plus aldım, yazılımı henüz çok kurcalamadım. Yaptığım tüm ayarlar ek bir şey yapmama gerek kalmadan farenin kendi hafızasına kaydoluyor.
Eki Görüntüle 222987