DenizRX

Çalışkan
Selam, fazla rekabetçi oyun oynamıyorum, genelde Minecraft ve LoL oynuyorum ama bol bol müzik dinlerim. Şu anki kulaklığım (Havit Gamenote H2002p) çok ağır olduğu için uzun kullanımda beynimde yüzdelik hasara yol açıyor(!). Bu kulaklık benim kriterlerime uyuyor gibi ne diyorsunuz? (HyperX kullanmak istemiyorum çünkü Türkiye ile iletişim sıkıntıları olduğu söylenmişti.)

Selam, fazla rekabetçi oyun oynamıyorum, genelde Minecraft ve LoL oynuyorum ama bol bol müzik dinlerim. Şu anki kulaklığım (Havit Gamenote H2002p) çok ağır olduğu için uzun kullanımda beynimde yüzdelik hasara yol açıyor(!). Bu kulaklık benim kriterlerime uyuyor gibi ne diyorsunuz? (HyperX kullanmak istemiyorum çünkü Türkiye ile iletişim sıkıntıları olduğu söylenmişti.)
Logitech G pro x se çok daha mantıklı IEM bakarsan TRUTHZERO 2 veya Wraith üzerinden Tangzu Waner 2 SG.

Malzeme kalitesi pek iyi değil bildiğim kadarıyla.Bende almayı düşünüyordum ama bu yorumu görünce vazgeçmiştim
1756652011718.webp

Logitech G PRO X SE çok daha mantıklı IEM bakarsan truthzero 2 veya Wraith üzerinden tangzu waner 2 sg.

Benim kulağım biraz sıkıntılı olduğu için kulak içi kulaklık takamıyorum. Aynı şekilde kepçeli bir kulak sahibi olduğum için "Logitech G PRO X SE" bana olabilir mi veya bir sıkıntı oluşturur mu? Bu sorular dışında "Logitech G PRO X SE" gözüme güzel geldi. Tek sıkıntı pedlerin bana olup olmayacağı konusunda kafam karıştı küçük gibi duruyor. Ayrıca arada 2 bin lira gibi bir uçurum var. "Logitech G PRO X SE" ile alakalı bir inceleme bulamadım ancak "Logitech G PRO X"in incelemesini bulabildim.anlayamadım bu durumu :/.

Malzeme kalitesi pek iyi değil bildiğim kadarıyla. Bende almayı düşünüyordum ama bu yorumu görünce vazgeçmiştimEki Görüntüle 180139

Vallahi bir kısım çok iyi diyor bir kısım kötü. Ben de tam anlamadım.

Son düzenleme:
Benim kulağım biraz sıkıntılı olduğu için kulak içi kulaklık takamıyorum. Aynı şekilde kepçeli bir kulak sahibi olduğum için "Logitech G PRO X SE" bana olabilir mi veya bir sıkıntı oluşturur mu? Bu sorular dışında "Logitech G PRO X SE" gözüme güzel geldi. Tek sıkıntı pedlerin bana olup olmayacağı konusunda kafam karıştı küçük gibi duruyor. Ayrıca arada 2 bin lira gibi bir uçurum var. "Logitech G PRO X SE" ile alakalı bir inceleme bulamadım ancak "Logitech G PRO X"in incelemesini bulabildim.anlayamadım bu durumu :/.

Vallahi bir kısım çok iyi diyor bir kısım kötü. Ben de tam anlamadım.
G pro x kumaş ped var ekstra olarak, birde taşıma çantası, G pro x sede yok, tek fark bu

HyperX Türkiye iletişimi kötü olduğunu kim söyledi. HyperX kullanıcılarına ücretsiz aksesuar gönderimi yapıyor. HyperX Cloud 3 tercih edebilirsiniz.

Bütçenizi bilmiyorum fakat kablosuz isterseniz MCHOSE V9 Pro olabilir.

Ben de yakın zamanda benzer fiyat bandında konu açmıştım. Mercury için kronik sorunlu olduğunu söylemişlerdi. Bunun üzerine machenike GX30 Pro aldım, şu an gayet memnunum. Şu an stokta yok ama yakın zamanda geleceğini söylediler. https://gank.com.tr/machenike-gx30-pro-tri-mode-siyah-gaming-kulaklik-97

Kaç gram olduğuna dair bir bilgi bulamadım sanırsam yeni çıkmış bir ürün olmasından kaynaklı. Eğer evde hassas terazi tarzı bir arkadaş varsa ölçüp söyleyebilir misin? Bir fikir olması açısından.

Alınmaz. Kronik kötü kulaklık.
Bütçen artarsa Nova 3 al.
Artmazsa HyperX Cloud III al.

Nova 3 fena değil gibi eğer kullanıyorsanız ekranda gözüktüğü gibi küçük mü yoksa kamerada mı öyle görünüyor? Bassları nasıl vereceğini tam kestiremediğim bir kulaklık. Ağırlık bayağı iyi duruyor 200g civarı. Mikrofon kötü gibi.

HyperX Türkiye iletişimi kötü olduğunu kim söyledi. HyperX kullanıcılarına ücretsiz aksesuar gönderimi yapıyor. HyperX Cloud 3 tercih edebilirsiniz.

Bütçenizi bilmiyorum fakat kablosuz isterseniz MCHOSE V9 Pro olabilir.

Bir arkadaşımın aldığı HyperX bir kulaklık (miktofon da olabilir tam hatırlamıyorum) almıştı ve bozuk çıkmıştı. İletişime geçmeye çalışmış ama iade almamışlar.

Nova 3 fena değil gibi eğer kullanıyorsanız ekranda gözüktüğü gibi küçük mü yoksa kamerada mı öyle görünüyor? Bassları nasıl vereceğini tam kestiremediğim bir kulaklık. Ağırlık bayağı iyi duruyor 200g civarı. Mikrofon kötü gibi.
Eskiden kullanmıştım. Gayet yeterli bir kulaklık. Küçükte değil tam tersi büyük ama o kadarda değil. Mikrofon ise dünyalarca ünlü bir şarkıcı değilsen yeterli. Ama tabi yetmezse bütçe HyperX'te güzel bir tercih.