Bilgisayar, PlayStation 5 ve telefonda kullanmak icin bir kulaklik ariyorum. Bilgisayarda ve belki konsolda mikrofonla kullanacagim icin kablosuzda 2.4 GHz destegi olmasi ve mikrofonun iyi olmasi onemli. Bu kulaklik fena gelmedi. Tavsiye ediyor musunuz?
Detaylar
Kim cevapladı?Bilgisayar, PlayStation 5 ve telefonda kullanmak icin bir kulaklık ariyorum. Bilgisayarda ve belki konsolda mikrofonla kullanacagim icin kablosuzda 2.4 GHz destegi olmasi ve mikrofonun iyi olmasi onemli. Bu kulaklık fena gelmedi. Tavsiye ediyor musunuz?
13 ms gecikme bana çok fazla geldi doğrusu.
Özellikleri sizin kullanımınız için yeterli bir kulaklık gibi duruyor. Aşırı rekabetçi bir oyuncuyum diye belirtseydiniz bu fiyata kablosuz kulaklık almanızı önermezdim.Bilgisayar, PlayStation 5 ve telefonda kullanmak icin bir kulaklik ariyorum. Bilgisayarda ve belki konsolda mikrofonla kullanacagim icin kablosuzda 2.4 GHz destegi olmasi ve mikrofonun iyi olmasi onemli. Bu kulaklik fena gelmedi. Tavsiye ediyor musunuz?
İncelemeler sponsorluk odaklı ve kısa zamanda kullandıklarından sadece genel bilgi verir. Ürünün kronik sorunu olup olmadığı da 3-6 ay içerisinde kullanıcılardan gelen geri bildirimler ile belli olur. Ayrıca YT yorumlarına çok güvenmeyin. Bu foruma bile sürekli markalar kendi ürünleri için çalışanları aracılığıyla üyelikler açıyor. Ne çok övenler ne de hemen ürünü kötüleyenler, sorun yaşadığını belli edenlerin büyük bir çoğunluğu sahte yorum olabiliyor. Wraith 2 yıl garanti olduğunu belirtmiş. Yani bir sorun yaşarsanız da destek sağlarlar gibi duruyor. Daha önceden ürün almadım o yüzden nasıllardır bilmiyorum.
Kısaca Türkiye'ye yeni gelmiş bir ürün için forumdan öneri beklemeyin demek istiyorum. Videodaki gibi biz de genel geçer şeyler söyleyebiliriz.
Bir de bence telefon ve PS5 için uyumlu varsa IEM kulaklık almak daha mantıklı. Veya düz müzik kulaklıkları daha iyi olabilir. Bu kulaklık telefonda kullanımda biraz kaba kalacaktır.
Son düzenleme:
Özellikleri sizin kullanımınız için yeterli bir kulaklık gibi duruyor. Aşırı rekabetçi bir oyuncuyum diye belirtseydiniz bu fiyata kablosuz kulaklık almanızı önermezdim.
İncelemeler sponsorluk odaklı ve kısa zamanda kullandıklarından sadece genel bilgi verir. Ürünün kronik sorunu olup olmadığı da 3-6 ay içerisinde kullanıcılardan gelen geri bildirimler ile belli olur. Ayrıca YT yorumlarına çok güvenmeyin. Bu foruma bile sürekli markalar kendi ürünleri için çalışanları aracılığıyla üyelikler açıyor. Ne çok övenler ne de hemen ürünü kötüleyenler, sorun yaşadığını belli edenlerin büyük bir çoğunluğu sahte yorum olabiliyor. Wraith 2 yıl garanti olduğunu belirtmiş. Yani bir sorun yaşarsanız da destek sağlarlar gibi duruyor. Daha önceden ürün almadım o yüzden nasıllardır bilmiyorum.
Kısaca Türkiye'ye yeni gelmiş bir ürün için forumdan öneri beklemeyin demek istiyorum. Videodaki gibi biz de genel geçer şeyler söyleyebiliriz.
Bir de bence telefon ve PS5 için uyumlu varsa IEM kulaklık almak daha mantıklı. Veya düz müzik kulaklıkları daha iyi olabilir. Bu kulaklık telefonda kullanımda biraz kaba kalacaktır.
En basta 2.4 ile bilgsayarda ve Bluetooth ile PlayStation'da kullanma planim var. Mobilde bir seyler izlerken kullanirim belki. Alternatif ne onerirsiniz?
Özellikleri sizin kullanımınız için yeterli bir kulaklık gibi duruyor. Aşırı rekabetçi bir oyuncuyum diye belirtseydiniz bu fiyata kablosuz kulaklık almanızı önermezdim.
İncelemeler sponsorluk odaklı ve kısa zamanda kullandıklarından sadece genel bilgi verir. Ürünün kronik sorunu olup olmadığı da 3-6 ay içerisinde kullanıcılardan gelen geri bildirimler ile belli olur. Ayrıca YT yorumlarına çok güvenmeyin. Bu foruma bile sürekli markalar kendi ürünleri için çalışanları aracılığıyla üyelikler açıyor. Ne çok övenler ne de hemen ürünü kötüleyenler, sorun yaşadığını belli edenlerin büyük birçoğunluğu sahte yorum olabiliyor. Wraith 2 yıl garanti olduğunu belirtmiş. Yani bir sorun yaşarsanız da destek sağlarlar gibi duruyor. Daha önceden ürün almadım o yüzden nasıllardır bilmiyorum.
Scarcowdan inceleme bakılmaz adam direkt Wraith övmek için dünyaya gelmiş iyi kötü ürün olsun hepsini övüyor.
ATK Mercury güzel bir ürün.
Yeni konular
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-
-